Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Ahri Guide - Charm them all !

220 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.07.2014. u 17:05

Zdravo Gameri/ce evo još jedan u nizu od Ahri tutorijala od strane mene.Ovaj je sveden na minimum u njemu ćete naći Full Build/Combo List/Runes/Masteris! I u textu ispod ću objasniti šta max'ati!

Prvo ću početi sa objašnjenjem zašto novi guide...

Trenutno u novom Patchu 4.12 Ahri je dobila buff na svoj Q.

S ovim power up'om Ahri se može ponovo uvrstiti u High tier champove,s obzirom da će imati lakši wave clear! Ja se iskreno nadam da ću je puno više vidjeti na LCS-u!

Guide:

*Napomena* Boots kupujete čim budete u situaciji stavio sam ih zadnje iz razloga što sam totalno zaboravio na njih a bilo mi je mrsko editovati sve ponovo.

Šta maxati?

S obzirom na to da je dobila novi buff na njezin Q u većini slučajeva će te uzeti Q , u koliko igrate protiv champova tipa Zeda koji su više melee uzimajte W i uporedno maxajte Q/W!

1.LVL Q/W (Zavisi od neprijatelja)
2.LVL W ukoliko je melee (veći wave clear)
3.LVL E (zadnje maxajte)
4.Q
5.Q/W (Ako je melee W)
6.R (Maxajte kad je dostupno)

[center]Koje Summoner spello've uzeti?

Preporučujem da uzmete Flash + Ignite !

Listu Ahri counter championa možete ovdije pogledati :
http://www.championselect.net/champions/Ahri

*Napomena* Ovo je kako "Ja" buildam Ahri svako ima svoj način , ovaj preferiram iz razloga što imate dobar sustain +dmg! Hvala na čitanju i do sledećeg puta! ♥
Izvinjavam se u koliko [ukoliko] ima gramatički [h] greškica. U slučaju da vam se svidio tut bacite +1 ! I u komentarima možete zatražiti sledeći guide..
Bezveze  
Bezveze  
Ahri je po meni preslaba na midu u svakom slučaju, sa njom moraš pogoditi doslovno svaki E/Q ukoliko se to ne desi beskoristan si idućih par sekunda. I kad svaki spel pogodiš izjednačen si sa nekim ostalim prosječnim mid champom. Fin build al po meni se ne isplati ovu Ahri igrat. :)
BUNTAAAA je napisao/la:
Ahri je po meni preslaba na midu u svakom slučaju, sa njom moraš pogoditi doslovno svaki E/Q ukoliko se to ne desi beskoristan si idućih par sekunda. I kad svaki spel pogodiš izjednačen si sa nekim ostalim prosječnim mid champom. Fin build al po meni se ne isplati ovu Ahri igrat. 
Ahri je stvarno jak assasin ukoliko se zna igrat kako treba,normalno da se mora pogodit E+Q zato je slabo viđaš u tipa gold/silver/bronze čak i u platini...

High risk = High reward.

CHARMED=DEAD ukoliko imaš dfg ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.