Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS oprema

348 pregleda · 21 odgovor · otvorena 21.07.2007. u 10:33

eh ovak, momci treba mi pomoc

moj jaran ima 95 km, i hoce da za te pare kupi sto bolju opremu za CS.
on je kontao da uzme intelli 1.1 i mantis podlogu (sve novo), eh sad pitanje je gdje to ima da se kupi, u sarajevu?
znaci treba mi cijena, radnja, lokacija itd

ako niste sigurni da ima u nekoj radnji, nemojte ni pisat.

HVALA
               AmarVratnik je napisao/la:
www.plus.ba trebalo bi da ima tu, ili www.imtec.ba

reko sam ako nisi siguran da ne pises
Nek kipi inteli 1.1 i neku microsoft podlogu i medusa pro gamer slusalice

mis 20 , podloga 25 , sluse 50
intelli 1.1a UNI-EXPERT carsija, 50km
probaj ukombinovati boje misa podloge da bude sminka , meni su toliko odvratnog izgleda razerove podloge , jesu one beton ide svaki mis po njima exstra , ali izgled i boja im je cista 0 !
raydeN` je napisao/la:
a podloga? razer mantis speed?

kupi ako imas para.... dobra je...
probaj ukombinovati boje misa podloge da bude sminka , meni su toliko odvratnog izgleda razerove podloge , jesu one beton ide svaki mis po njima exstra , ali izgled i boja im je cista 0 !
               probuild- je napisao/la:

cuj da uparujem boje

daj ba da mi je naci njemu podlogu razerovu, i intelli za te pare, bilo bi dobro (od kusura slushe kakve)... necu ja boje slagati... :-
Mantis control, gotovo ista kao speed ja ju platio 25€ ...
               BushY4mi0 je napisao/la:
Naruci podlogu kod canabisa

mozes i mish
Razer Mantis Speed or Control = 49 km - Zk Office Mostar
Mx 518 = 61 km Genelec Mostar il negdje drugo
A4 Gaming Edition - 19 km Genelec
za CS ti je naj bolji mis Razer Death,i podloga takodzer..al mis je 130 a podloga 50 :D.....ja sam kupio naj noviji razer 175 km,i podlogu 70 ;)
jarane da ti ja nesto kazem ako ti jaran ne zna igrat cs nemoze mu pomoc nikakwa dodatna oprema lol..........a tu opremu sto oces da kupis imas u imtecu na marin dvoru,, imas i u caom tradeu na dobrinji u merkatoru,,,a mislim da ima i u plusu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.