Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Noviteti na Gamers.ba portalu

1.731 pregled · 51 odgovor · otvorena 19.07.2014. u 13:42

Eh ovako red je da se upoznamo s tim novim stvarima sto smo uradili u ovom periodu koji je iza nas. Osjetili smo da treba neki refres portalu , tako da smo se nas nekolicina uhvatili ideja sto nasih , sto ostalih clanova ovog portala kojim se ovom prilikom zahvaljujem 

Eh sada kao sto znate , pokrenut je Youtube kanal koji mozete pogledat na sledecem linku :

https://www.youtube.com/user/GamersBAsince2k1

Takodjer share & sub nase klipove 

Sljedeci memberi ucestvuju u jacanju naseg kanala i oni su zasluzeni za sve novitete sto gledate svaki dan. Mire je odabran od strane Administracije da ovaj projekat povede na dobar put , sto mi i uspijeva.

Mire - Leader

FRYmvm - co-leader

Kemo666 - Snimanje tutorijala
Malik - Gameplay
iDentity - Gameplay, tutorijali
medical - Gameplay
ismir_bug - Streamer
DZAVID - Streamer, gameplay, snimanje tutorijala
NoxeztB - Gameplay, tutorijali etc
t45ra - tutorijali
Brix - Programiranje tutorijali
Sph013 Gameplay, tutorijali etc
biggiepk tutorijali , gameplay
nighty1z - DotA 2

Tako da cu jos jednom da cestitam svim momcima na zalaganju i trudu , jer su svi maximalno fokusirano na njegovom poboljsanju. Jos jednom hvala svima sto ucestvuju.

Onda ne mogu da izostavim public server koji se svakom danom raste na gt.ranku.

Cestitke i za momke koji su u administraciji na Gba Pub serveru .

http://www.gametracker.rs/server_info/176.57.188.22:27015/

Takodjer ako zelite nekako pomoci njima u daljem radu , jer je stvarno tesko s ponekim boostom .. mozete to uraditi :

http://gamers.ba/forum/1/215738/boostaj-server-i-osvoji-nagradu-/

Cestitke i njima 

Svi bugovi vezani za chat su ispravljeni , tako da mozete posjecivat nas chat/irc kanal i druziti se. Uvijek je neko prisutan i svi su dobrodosli. Ako vam se pojavljuje neki problem il nesto .. mozete uci na chat sasvim jednostavno preko mirca :
Ukucajte samo /server irc.gamers.ba i tu ste.

Cestitke Ely'u i Erny, sto su vratili sve u normalu.

Medalje ?

Evo uspijeli smo napokon odraditi nesto i po tom pitanju , lista novih medalja ... naravno bit ce jos noviteta kako budemo dolazili do raznozaznih ideja :

Zahvaljujem se eldinu na dobro odradjenom poslu, svaka cast.

Takodjer pozdravljam i samog sebe sto imam zivaca za sve ovo.

b0k1 ispred Administracije.
Svaka cast i sretno sa ovim,dizete GBA na noge!  
jel to za premium?
Sve super, samo me zanima za sta je ova medalja 

R0x0r je napisao/la:
Sve super, samo me zanima za sta je ova medalja 

Zenski clanovi portala ce je samo imati 

@iMZ te medalje za za osobe koje budu ucestovale u razvoju Marketing Teama , YTkanala , itd 

Sve medalje su van premium sistema 
znaci sve zenske na portalu ce imati tu medalju :O damn it

Svaka cast na trudu pojedinih osoba. Lijepo je vidjeti kako se netko trudi, iako iskreno administra je bila ko ku**c.

Srecno u daljem radu :)
Svaka čast, ove medalje su vrh 

Nego ako ima medalja za "Ženske članove" daj neku medalju i za nas muškarce   
Zahvaljujem se u svoje i Ely-jevo ime na čestitkama. 
Uvijek je lijepo vidjeti novitete na portalu. ::EWBTE::

Svaka čast b0k1 i tebi na ideji za medalje, posebno za ovu rozuu ^^
..te svim ostalim aktivnostima za dobrobit gamersa koje radiš "iz sjene" 
b0k1 je napisao/la:

@iMZ te medalje za za osobe koje budu ucestovale u razvoju Marketing Teama , YTkanala , itd 

nidje veze , diskriminacija  hocemo i mi muskinje nasu medalju ili u suprotnom ja mjenjam spol! 

@topic GG!
b0k1 je napisao/la:

Diskriminacija !  Hahahah
Svidja mi se kako se pocelo raditi na ovom portalu i svaka cast za sve dosad odradjeno. Zaduzeni za YT kanal dobro rade svoj posao i mislim da ce napravii dobar YT kanal. Medalje su oke, treba noviteta ali jedina po mom misljenju nepotrebna je ova za "ženske clanove" ne vidim svrhu.
Ova medalja za "zenske clanove foruma" je smijesna (no hate, jednostavno je tako).
exampLe je napisao/la:
Ova medalja za "zenske clanove foruma" je smijesna (no hate, jednostavno je tako).
No hejt al mi u nasem stafu imamo 2je djevojke 

Najmanja stvar koju smo mogli uraditi za njih jeste ova medalja.

Kao sto vidis , njih dvije su aktivne .. dea i lady , puno truda su ulozile obje , mozda vas te stvari i ne interesuje plaho , al otom potom.. necemo suditi nikome zbog njegovog misljenja.

Svaki portal , svaki gaming koMjuniti , svaki ts3 server , svako drugi forum .. ima medalju , slikicu , kvakicu , drugu boju , status ... [ Misli se na te zenske clanove tog our'a ]

Eto valjda sam vam malo otvorio oci zbog cega sve to a i da se podstaknu ostale djevojke na akvitnost i sve ostalo. Jer meni je licno dosadilo , a vjerujem i vecini gej populacija 

Lijep pozdrav dobri covjece  

Post dobio aplauz od Elysium

b0k1 je napisao/la:

Kao sto vidis , njih dvije su aktivne .. dea i lady , puno truda su ulozile obje , mozda vas te stvari i ne interesuje plaho , al otom potom.. necemo suditi nikome zbog njegovog misljenja.

Svaki portal , svaki gaming koMjuniti , svaki ts3 server , svako drugi forum .. ima medalju , slikicu , kvakicu , drugu boju , status ... [ Misli se na te zenske clanove tog our'a ]

Eto valjda sam vam malo otvorio oci zbog cega sve to a i da se podstaknu ostale djevojke na akvitnost i sve ostalo. Jer meni je licno dosadilo , a vjerujem i vecini gej populacija 

Pa dobro, ne smetaju djevojke nikome (dapace    ) ali svi znamo da se za svaku GBA medalju treba potruditi (osim ove "za godine") a ova medalja se dobija samo zato sto je neko zeMsko. Jos ce se javit' i pripadnici gay populacije i trazit da i njima napravite medalju.  

Ne znam, mogli ste im npr. staviti roze moderator status barove ili nesto slicno. Samo hocu da kazem da mi ovo "Medalja za zeMske clanove portala" zvuci pomalo smijesno i da je bilo mozda nekih "manje ofirnih" nacina da se istaknu zemski clanovi portala.
Želim da čestitam svima koji rade na Youtube kanalu. Toliko su uradili u vrlo kratkome vremenu i zaslužuju svaku pohvalu.

Jako lijep izgled medaljica, nema se šta prigovoriti.

Od moderatore sve pohvale Fan Art moderatorima, Agent007 i Dea koji se najviše trude u zadnje vrijeme.

Mislim da se neće tako lagano zloupotrebljavat ta medaljica za žensko. Na mnogim portalima dolaze " ženske " pa se za 2 sata skonta da zapravo nisu. A fino je vidit da ima ženskih gamera.

Samo naprijed 
b0k1 je napisao/la:

Svaka čast za tu medalju 

Ne znam šta se vi ostali bunite kad su njih 2 unikat 

Budite malo fini i poštujte ih 
Ide to polako ali sigurno, šteta što nemam priliku pomoći. Sviđaju mi se medalje  
Vrlo dobro se napreduje, gj.  
Jedina primjedba je to sto ste previse strogi i sve manje i manje ima smijeha/trolla na forumu.

lp

Post dobio aplauz od Enis

Ama b0k1 hej :P Fino fino sam nek se radi :) Medalje izgledaju jednostavno i lijepo. Što se tiče servera evo vidim i on napreduje , takođe i na IRC-u se malo povećala aktivnost pa eto od sad da znate uđete naveče na IRC može se fino i kaladonta poigrat :P . Sve u svemu fino je vidjeti da portal ide uzlaznom putanjom pogotovo youtube kanal koji je odskočna daska :D . Keep up the good work :3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.