Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Slot za graficku

113 pregleda · 10 odgovora · otvorena 21.06.2014. u 12:57

Pozdrav svima.Ne razumijem se nesto u slotove za graficku i ostale eksterne uređaje.Da li je ovaj slot za graficku karticu?

postoje stare graficke (citaj rijetke) koje idu na taj slot a one su po 8,16,32,64mb ... inace taj slot se koristi za zvucne/mreze kartice ... sve u svemu to nije slot za graficku 
Demonijak je napisao/la:
postoje stare graficke (citaj rijetke) koje idu na taj slot a one su po 8,16,32,64mb ... inace taj slot se koristi za zvucne/mreze kartice ... sve u svemu to nije slot za graficku :D
Znaci jedina solucija je mijenjanje maticne ploce?
PitPet je napisao/la:
Znaci jedina solucija je mijenjanje maticne ploce?
pa ako vec nemas agp/pci slot za graficku morat ces ...
Demonijak je napisao/la:
pa ako vec nemas agp/pci slot za graficku morat ces ...
Zar ne postoji neki dodatak za to?
Jer koliko vidim u mom racunaru
ovi slotovi su ubaceni na 1 slot ... O.o
PitPet je napisao/la:
Zar ne postoji neki dodatak za to?
Jer koliko vidim u mom racunaru
ovi slotovi su ubaceni na 1 slot ... O.o
nemaju dodatci za pci/agp slotove ... bar se ja nikad nisam susreo s tim ... a i da imaju vjerujem da se ne isplati ulagati u taj racunar...
Demonijak je napisao/la:
nemaju dodatci za pci/agp slotove ... bar se ja nikad nisam susreo s tim ... a i da imaju vjerujem da se ne isplati ulagati u taj racunar...
aha..Ok hvala ti :)
Nista onda ili prodat ovaj i kupiti novi ili mijenjati maticnu...nesto od toga cu uraditi !
PitPet je napisao/la:
aha..Ok hvala ti 
Nista onda ili prodat ovaj i kupiti novi ili mijenjati maticnu...nesto od toga cu uraditi !
Čisto da ti bude malo jasnije:

Kao što vidiš sa slike, sa lijeve strane se nalazi hajmo reći džep, koji služi eksplicitno za pci - ex kartice, kod pci kartice džep je sa desne strane, nadam se da me razumiješ.
PitPet je napisao/la:
aha..Ok hvala ti 
napisi mi u pm koja je tu konfiguracija pa da vidimo sta bi se isplatilo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.