Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

G.ba Problem?

348 pregleda · 10 odgovora · otvorena 16.07.2007. u 19:07

E ovako imam problem kad se logiram na g.ba!
Dakle, kad sam se logirao zadnji put prije par dana bilo je sve ok, ali kad sam se danas logirao sve teme koje su bile od prije neki dan stoje danas, dakle i slika sedmice... uopce mi se ne pojavljuju nove teme koje su postavljene!
Isto kao da je se zamrznula slika od neki dan,neznam u cemu je problem uvjek mi stoji

OnLine prijatelja: 2
OnLine: 213

nista se ne mjenja, stvarno mi nije jasno do cega je, probao sam s mozillom, IE, opera ali nema promjena!
clear browsed history... mozda pomogne
Ne bi me cudilo kad otvoris gamers.ba da ti se krokodil ruga ... ono nas brate plazi jezik toliko su ga zapostavili da se mem poceo fatat =)
LoKi© je napisao/la:
clear browsed history... mozda pomogne

ma kakvi nije do toga probao sam, evo ovu temu sto sam sad postavio mogu otvorit samo kad udjem u neciji profil i tek mi onda pise gore na vrhu
Otvorenih pitanja: 1.
drukcije nemogu nikako!
obrisi cockie, sessione itd itd ... sve sto se tice neke arhive browsera .... mada moram priznati poprilicno nelogican problem ....

Zadnji edit: 16.07.07 u 13:28:08

pritisni Ctrl+Shift+Del i oznaci sve
i pritisni Clear private data now
/\
/ \
| |
OVO TI JE
SAMO ZA MOZILU
Skeniraj antivirusom, anti spyware , anti adware, i IZBRISI TEMPORARY FILES...Mozda pomogne
Sta koristis Internet explorer ili Mozila Firefox

Uradi sljedece ako koristis Internet explorer :

Korak 1 :

Korak 2 :

U slucaju da koristis Mozilu , uradi ovo :

Korak 1 :

Korak 2 :

Korak 3 :

Ako ovo ne pomogne , jednostavno obrisi internet temporary files ! Ako neznas kako obrisati uradi:

My computer , desni klik na HDD , properties , disk cleanup , i nadjes internet temporary files selektujes , i ides ok !
rjesenje:

prestani da posjecujes g.ba
yassawOw~ je napisao/la:
Ne bi me cudilo kad otvoris gamers.ba da ti se krokodil ruga ... ono nas brate plazi jezik toliko su ga zapostavili da se mem poceo fatat =)

tako je yassa slika dana stoji po 4 dana

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.