Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako napisati vodich ?

325 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.08.2007. u 14:26

Interesuje me, da li ja mogu da napisem neke svoje vodice, i kako da to postavim ?
Mislim da je previse tema na forumu tipa "kako napraviti svoj logo u CSu", "zasto mi stopa", "kako da dignem svoj server", itd.
Da, ovu sam temu i ja htio postaviti. Cak sam i admin-ima slo poruke, ali oni su toliko "bolji" od nas da ne mogu na popisani PM da odgovore...
to se napise, pa se na neki mail posalje ne znam tacno.
[email uklonjen] , ali cekati ces 4 godine da se doda.
pogledaj samo recenzije , i dalje stoji u fazi reinkarnacije ..
               Rev. je napisao/la:
[email uklonjen] , ali cekati ces 4 godine da se doda.
pogledaj samo recenzije , i dalje stoji u fazi reinkarnacije ..

Da, kao i top 10, jadno...
nista od tog nema,mozes to okaciti macku pod rep )) kakvi nasi admini,kakav nas community pff!
4 rev. : jesi li ti admin ?
4 bU & ostali : a da dodjelite josh kojeg admina nekima koji su aktivni i raspolozeni da odgovaraju ljudima na pitanja ?
Nikad admina na gamers.ba.Uistinu nisam ni ja cest (jednom dnevno).I nekoliko pitanja-Prvo kako dati prijedlog za sliku dana(mislim imam neku sliku kako da je stavim za sd):drugo kako da stavim neki post i da li treba da imam odredjeno poena za to iliHvala unaprijed ko pomogne
zar nije jednostavnije i za admine i za nas da direktno na site-u možemo ubacivati naše vodiche, a admini kad se loguju samo ih odobre?
mislim da bi to olakšalo posao adminima, a nama gamer-ima bi site bio up-to-date i jačao bi comunity....
               3m!r05 je napisao/la:
Nikad admina na gamers.ba.Uistinu nisam ni ja cest (jednom dnevno).I nekoliko pitanja-Prvo kako dati prijedlog za sliku dana(mislim imam neku sliku kako da je stavim za sd):drugo kako da stavim neki post i da li treba da imam odredjeno poena za to iliHvala unaprijed ko pomogne

Kliknes na slika dana i pored ce ti pisati upload sliku i ti je uploadujes i ako admini prihvate ti dobijas bodove,ako ne nista.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.