Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kahvana/Game centar

833 pregleda · 27 odgovora · otvorena 16.07.2007. u 18:51

Sta bi vi otvorili ? ja se dvoumim
Kahvana, kavana, kafana kako god mi vise odgovara?
yassa otvori kafanu hahahahahahahahahaha
"najt klub"... uvijek ce biti gamera zeljnih p****
               LoKi© je napisao/la:
"najt klub"... uvijek ce biti gamera zeljnih p****

ALO PA NE J**E MENE MERHEMIC OSTAVITE SE TOGa pitao sam kafana il game centar =)

game centar vecina ih ima komp kod kuce a ti dok odplatis kompove trebat ce ti bruka vremena
kafana ako ces otvori je negdje na dobroj lokaciji al "zabacenu" tako ce ti sve stariji dolazit i mozda uspijes

kad uzmes sve u obzir ni jedno ni druge se ne isplati . . .

Gejmspejs.

Ovaj inferno radio 2 dana i bila , nista konkretno , ja sam za gejmspejz
               yassawOw~ je napisao/la:
ALO PA NE J**E MENE MERHEMIC OSTAVITE SE TOGa pitao sam kafana il game centar =)

ne znam ja
               raydeN` je napisao/la:
otvori game centar... svi ce dolazit kod babe jasee

necu mu nikad otic ko ga yebe
zaboravih . . .
ako se odlucis za game centar pokusaj napravit nesto sto nema u bih tj da ne bude ti prostorija sa vlagom po zidovima nakrcano 10 kompova unutra i tako nesto tome slicno. uzmi npr veci prostor i napravis nekoliko soba (vip, pusaci, nepusaci, surf, game itd) svaku razlicito opremis po potrebi osvjetlis (neonke, lampe itd) ubacis jos u to aparate tipa coca-cola, kafe aparati (uzmes pare i na tom pored kompova) i po tome bi garant bio jedinstven u BiH, treba ti malo vise para al bi bio daleko najbolji u Sa pa i u BiH
               eLfen0men0 je napisao/la:
zaboravih . . .
ako se odlucis za game centar pokusaj napravit nesto sto nema u bih tj da ne bude ti prostorija sa vlagom po zidovima nakrcano 10 kompova unutra i tako nesto tome slicno. uzmi npr veci prostor i napravis nekoliko soba (vip, pusaci, nepusaci, surf, game itd) svaku razlicito opremis po potrebi osvjetlis (neonke, lampe itd) ubacis jos u to aparate tipa coca-cola, kafe aparati (uzmes pare i na tom pored kompova) i po tome bi garant bio jedinstven u BiH, treba ti malo vise para al bi bio daleko najbolji u Sa pa i u BiH

pa nije jasa milioner
               eLfen0men0 je napisao/la:
zaboravih . . .

jarane to ti se moze otvoriti u nekom milionskom gradu, npr Beogradu

kod nas se to ne isplati

ovo loza?

p.s. otvori kafanu, ha ya
               raydeN` je napisao/la:
pa nije jasa milioner

jes lopov
GAME CENTAR /// YASSA 4 MERHEMIC

Zadnji edit: 16.07.07 u 14:31:02

yassawOw~ je napisao/la:

na eci peci pec biraj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.