Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Trebam pomoc oko PS2

80 pregleda · 12 odgovora · otvorena 15.06.2014. u 23:28

Ovako: Nabavio sam preko rodbinske veze jednu Sony PS2. Kada sam je dobavio kući skopčao sam kablove i upalio je pošto nisam imao igrica za PS2 kupio sam 2 DVD-a te skinuo teken 5 i street fifa 2 i spržio sam ih na dvd. Ubacio sam DVD u PS2 međutim on nikako da je pokrene. Kada kliknem ono browse, samo mi pise reading... i poslije par minuta mi ispiše "please insert playstation r or playstation r 2 format disc" .
Sad me interesuje šta je sa njom.
Ako ima neko da se razumije u PS2 molio bih bi ga da mi kaze šta da radim? Da li da se to može popraviti? Da li se to ispati popravljati?
Svaki prijedlog i savjet je dobrodošao.
Hvala unaprijed.
P.S
ona ovako izgleda:
Jesi pržio cd na najmanjoj brzini ? 
Gledo sam na youtube-u da ljudi stavljaju brzinu na 4x pa sam i ja tako stavio.
ma jel to problem dati 3-4 km za jednu igricu?
kad przis za ps2 przi kao kad hoces cd za sistem i na najmanjoj brzini
Danas sam uzimao od druga koji je slučajno imao 2 igrice za PS2. Neki spiderman i hugu ali ništa isto mi se pojavi.
Jel moguće da mi PS2 samo prima originalne igrice??
dambo18 je napisao/la:
Danas sam uzimao od druga koji je slučajno imao 2 igrice za PS2. Neki spiderman i hugu ali ništa isto mi se pojavi.
Jel moguće da mi PS2 samo prima originalne igrice??
jel ti cipovan ?
Drug uzmi orginal cd i probaj. Ako ni to ne moze onda ti je laser sjeban
Ako ti PS nije cipovan onda prima samo original igre, mada ja mislim da je do lasera.To se meni desavalo kad sam imao problema sa laserom
dambo18 je napisao/la:
Jel se može laser zamjeniti i ako može koliko on košta?
Ako si iz Sarajeva odes na otvorenu otoku pored ulaza u pijacu imas radnju prodaje lik igrice, dzojstike i to mislim da i servisira konzole pa vidi s njim da ti zavrsi to...
Vidiš to nebi bilo loše pošto zivim blizu mogao bih to donijeti.
A da neznaš kolko će to koštati??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.