Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Argentina 2-1 BiH

2.280 pregleda · 20 odgovora · otvorena 15.06.2014. u 10:26

Znači, da nebi bilo pretrpavanja indexa sa ovim temama neka ova bude ofišl 
Svu sreću želim zmajevima i neka objasne messiu i ekipi par glagola 
A Messiu želim da ga čika Spahić rastavi na proste faktore  

U obzir dolazi sve, tema je opuštenog karaktera i mozete "kaciti" slike, video isjecke navijacke, sve sto vam padne na pamet a odnosi se na repku! Vjerovatno su i vasi gradovi, sela okiceni navijackim rekvizitima pa i to dolazi u obzir, pokazite kako se vasa mjesta pripremaju za veceras.

Sretno BiH!
Samo ofanzivno. ♥

Post dobio aplauz od KilluminAti

Znam da ovo pretjerano zvuci ali sanjao sam da sam uplatio tri tiketa na pobjedu BiH od 3:1 pa se nadam da je prognoza tacna xd xd .. Zvuci previse optimisticno ali vidjet cemo  . U svakom slucaju sretno!

Samo da ne primimo kakve preglupe golove/autogolove, crvene kartone i slično. Imamo lijep tim, dobre igrače, uigranost ali na drugoj strani je Argentina... I da se ne prepadnemo !

Idemo ludo, idemo jako... ♥

Ne mogu argentinci sa nama.Oni ocekuju fus igru,fusarke igrace ali dobit ce po pi***.Zmajevi sretno nadam se da cemo ih natrpati i da ce se gradovima oriti: " mi smooo plaavii aleeee" xD

Samo trpati.I ljudi jedite sto vise cevapa u podrsku zmajevima 

Nisam mogao spavati sinoc,trema me uhvatila,a kako ce tek biti za vrijeme utakmice ,jos kod intoniranja himni,uhh,mislim da ce suze krenuti niz lice..

Da budemo iskreni.Imamo mi šanse ali nisu toliko velike ipak je to snažna repka Argentine.Čuda su moguća svašta se može desiti.Činjenica je da Argentinci imaju navijače mi baš i nemamo jer znamo kakva je država i nije mnogo ljudi moglo sebi priuštiti bodrenje repke u Brazilu.Nadajmo se pobjedi i budimo optimistični!

IDEMO ZMAJEVI ♥

Da hocemo iznenadit' kao Kostarika  

Prvo da sredimo Island, pa ćemo onda i Argentinu.

Hajmo rukometaši  

Postavljajte ove navijačke pjesme mislio sam temu za to dignut ali kad već ima....(šok odobrio)

Govoriše i za Španiju da su jaki, a ne pokazaše se nešto. Džaba imena kad ljudi počnu gazit 

Ne očekujem previše ali se nadam pobjedi.

AID je napisao/la:
Da budemo iskreni.Imamo mi šanse ali nisu toliko velike ipak je to snažna repka Argentine.Čuda su moguća svašta se može desiti.Činjenica je da Argentinci imaju navijače mi baš i nemamo jer znamo kakva je država i nije mnogo ljudi moglo sebi priuštiti bodrenje repke u Brazilu.Nadajmo se pobjedi i budimo optimistični!

IDEMO ZMAJEVI ♥
Bez obzira sto nema navijaca tamo, znaju ZMAJEVI da čitava Bosna i Hercegovina navija za njih !

Samo naprijed Bosno i Hercegovino ♥

Idemo ljiljani zlatni,za Šehide,za Stanovnike i za moju komšinicu Zekiju

medical je napisao/la:
Idemo ljiljani zlatni,za Šehide,za Stanovnike i za moju komšinicu Zekiju
Samo za zekiju 
Sretno ! ♥

Ma ubicemo ih ko kuduz bademu 2:1 za nas

2:0 za BiH  Ne treba nam vise

Kako je Kosta Rika iznenadila Uruguay, mozemo i mi Argentinu. Ako budu igralu 5-3-2, imamo velike sanse, bekovi im se ubacuju u napad, a onda im ostaju spori stoperi pozadi 8-)

Nije da serem, već pravo mislim da ćemo pobijedit, pa makar 1:0, možda zato što sam optimista, a možda i zbog ovih prijateljskih utakmica prije gdje su dokazali da oni to mogu, iako je sad ovo drugačije.. Sretno nam 

@
Znaju li Argentinci da BiH nikad nije poražena na Svjetskom prvenstvu? 

https://www.youtube.com/watch?v=EZuCvfiKwgQ
Provjerena informacija 

70% Zemljine povrsine pokriva voda, ostalih 30% pokriva Bešić  . Nadam se da ce sve biti fer i korektno (sudija  ) i da ce se nasi trudit to je najbitnije 
Imamo predobru ekipu koja pokazala da se moze nosit sa svakom repkom i tako da ocekujem pozitivan rezultat , ako nista remi barem  Sretno Zmajevi usrećite ovaj napaćeni narod i prikažite nas u najboljem svjetlu 

Ma samo agresivno ima da padnu argentinci mali 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.