Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 40 bodova

Daemon Tools problem

94 pregleda · 8 odgovora · otvorena 10.06.2014. u 20:04

Pozdrav!

Imajte razumjevanja da sam ja lopata nad lopatama pa se nadam da ima koja dobra duša da pomogne. Malo sam gledao po googleu ali nisam našao ništa. No kako je moto gamersa " Što tražiti po googleu kada možeš vamo ", odlučio sam da postavim temu...

Imam problem sa instalacijom Call Of Dutyja. Inače neki je lik na yt izbacio neki link za COD2 na TPBu i vidim svi ga hvale da rade ovo ono, a samo ja imam ovaj problem :S

Kada sam raspakirao fajl ( veličina 3,8 GB ili 3,5 ), ušao sam na instalaciju te mi se otvorio Daemon Tools " Montiranje slike u toku ". Bude 3 sekunde i ništa, nestane taj prozorčić i ja gledam ko posran hoće li se ned'o Bog šta desit...

Pogledam 2 minute kasnije njegov clip i njemu izbaci instalaciju.

Ako netko zna, evo ovo boba.
A da udješ u my computer i pokreneš instalaciju ?  
wxn je napisao/la:
A da udješ u my computer i pokreneš instalaciju ?  
Izbacio mi CD Pogon. Uđem u njega i izbaci prozorčić:

" Windows ne može učitati ovaj disk zato što je oštećen ili zato što koristi format koji nije konpaktibilan sa Windowsom "
Najvjerovatnije da je fake..
Tako sam i ja skidao GTA V tri dana i nije htjelo otvorit, kad sam ga napokon otvorio u njemu je bilo upustvo za upotrebu pekača hljeba "Toshiba" ...
Evo od ovoga sam papka uzeo DL:

http://www.youtube.com/watch?v=fzfoIz6Rkqo

Vidim da nema nekih kritika pa sada...
Rješenje
Pošto si lopata nad lopatama, javi mi se na PM da ti objasnim kako ćeš instalirati, ako hoćeš naravno.
Probaj sa nekim drugim mounterom, mene isto Daemon tools zeza ponekad, probaj sa winCDEmu mountati iso fajl.  
Daemon tools je program koji pokrece drajvere na vasem racunaru za virtualne
CD-ove(kao sto su .iso fajlovi) Kako bi pokrenuli virtualni CD morate pokrenuti daemon tools koji sam instalira drajvere, onda samo mountujete CD sliku(virtual cd) i isto je kao da imate cd u racunaru.
Ovo sam našao na googlu.
Zajebi to 

Ako imaš winrar na kompu a vjerujem da imaš, ideš samo na taj iso fajl i ideš raspakiraj i raspakiraš ga gdje hoćeš i dobit ćeš sve one fajlove exe i to 
Zahvaljujem se svima. HARDEN mi je dao da skinem neki program za ISO kao i black_mail a vjerujem da obadva rade. Uspio sam instalirati ga. Pošto se HARDEN prvi javio njemu ću dati a molio bi nekog globalca da ostale bar aplauzom nagrade.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.