Kao što u naslovu teme kaže radi se o vašem skoru igranja igre Call of Duty. Da bi malo živnuli ovaj podforum i nagradili sve igrace koji igraju neki Call of Duty. Otvaram temu vezanu za vaš skor u nekoj od Call of Duty serijala. Kako prikazati vaš skor, vrlo jednostavno potreban vam je screenshot tokom igranja nekog Call of Duty , tabele rezultata, uvezali ste nekoliko kilova i tako to... Navedete ime tog Call of Duty serijala i ispod njega postavite sliku, i ako ste voljni ispod svake slike možete da ostavite neki opis, zašto baš ta slika, kad je uslikana, zbog cega vam je draga...
Call of Duty Modern Warfare 3

Opis: Ja i moj prijatelj Armin jedne noci smo odlucili malo da odigramo Dominacije u Call of Duty serijalu Modern Warfare 3 i na kraju se uspostavilo da smo ja i on pregazili protivnicki tim i ja sam to odlucio SS i sad vrlo rado ovo dijelim sa vama

Opis: 1 shoot 5 kills
Call of Duty Modern Warfare 3

Opis: Ja i moj prijatelj Armin jedne noci smo odlucili malo da odigramo Dominacije u Call of Duty serijalu Modern Warfare 3 i na kraju se uspostavilo da smo ja i on pregazili protivnicki tim i ja sam to odlucio SS i sad vrlo rado ovo dijelim sa vama

Opis: 1 shoot 5 kills