Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MS Slusalice problem

47 pregleda · 4 odgovora · otvorena 06.06.2014. u 22:04

Pozdrav.

Imam problem sa ovim slusalicama

Ispale su mi i odtad ne radi desna slusalica, ispali su neki tanki kablovi i vratio sam ih al' je samo lijeva proradila.. Je li se ikome desio slican problem a da ga je rijesio..

Dacu 16 dana premiuma ako rijesi neko, imam neki bug sa pitanjem jer kad ukucam i kliknem posalji pise izbaci mi "Nemas dovoljno bodova? " A stavio sam bodove 0 a na premium 16.
Pa nema tu neke velike filozofije, žice su se potrgale i treba ih opet zalemiti... Ako već ne znaš sam to odraditi, odnesi u bilo koju radionicu, nije bitno kakvog tipa, moraju imat' lemilicu i znat zalemit' to... Vjerovatno ti neće ni naplatit to 
Brix je napisao/la:
Pa nema tu neke velike filozofije, žice su se potrgale i treba ih opet zalemiti... Ako već ne znaš sam to odraditi, odnesi u bilo koju radionicu, nije bitno kakvog tipa, moraju imat' lemilicu i znat zalemit' to... Vjerovatno ti neće ni naplatit to ;)
e vidis nisam na to mislio, imam lemilicu negdje u podrumu al nema kalaja xd ma gledao sam ja ove zice nisu se potrgale pa mi nije jasno..
zigaaznigaaz je napisao/la:
e vidis nisam na to mislio, imam lemilicu negdje u podrumu al nema kalaja xd ma gledao sam ja ove zice nisu se potrgale pa mi nije jasno..
Drug nekad se zna desiti da moras malo okrenuti jack, tako i kod mene ili idi Sound>Headphones>desni klik>testiraj ih>idi na levels pojacaj koja ne radi na 100%, dok ovu drugu malo smanji. Pokusaj tako sam ja par puta
edrink je napisao/la:
Drug nekad se zna desiti da moras malo okrenuti jack, tako i kod mene ili idi Sound>Headphones>desni klik>testiraj ih>idi na levels pojacaj koja ne radi na 100%, dok ovu drugu malo smanji. Pokusaj tako sam ja par puta
http://pokit.org/get/?0c35f7861d26859f9dc4ebe461f5b592.jpg

pise da nisu a slusalice su prikljucene

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.