Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Loše navike

642 pregleda · 38 odgovora · otvorena 05.06.2014. u 19:05

Evo jedna fina tema gdje se moze svasta pisati. Naime, zanima me me kako vi dozivljavate neki od "POROKA":

Droga - Probao Marihuanu opustena varijanta.

Alkohol - Ponekad pošto treniram tako da zavisi kad su praznici ili rodjendan onda popijem koju.

Sex - bih rekao da je sex porok, možda se varam, ali to je prirodni nagon koji ima svaki čovjek. Btw, sex podržavam (sa zaštitom )

Uživanje - Užiivam koliko god mogu.

Sport - idem u teretanu redovno.To mi je dovoljno da budem u nekoj vrsti forme, posto fizickog nemam! heh

Pušenje - Tu i tamo zapalim sa rajom a inace nisam neki sad ovisnik sto se toga tice.

Kockanje - Odigram kladionicu ponekad to je to..

Loše navike - Psovanje , koliko god se trudio , opet ispustim jednu psovku
Ma ti ideš u deveti krug pakla   
Droga-pušim cicu redovno,nije legalizovana ali alkohol jest pa nek mi neko kaze zasto je alkohol bolji od marihuane kada od njeg mahmuras,ne mozes vozit,izaziva vecu ovisnost od marihuane,milioni ljudi umire dok od vutre nije nikad niko a jedina posljedica je glad.Najvise mrzim ove klince sto se loze na vutru a ljudi ih j**u kako stignu.Ako cete duvat ne kurcite se time,zastekajte se u kuci kupite kupite pola kile slatkiša duvajte,jedite smijite se i spavajte.

Uzimo sam i ekser i vuko spid i recicu vam samo jednu stvar,drzite se lijepe vutre kad vam je Bog dao da niče iz zemlje.

Alkohol-Kad bi me sin pitao da li da pijem ili da pusim vutru rekao bih ovo drugo.Said Enough

Sex - sex nije porok,lol

Pusenje-Ovisnik,jbg glup sam

Kocka-kockaj se ako imas pare za bacanje,a da ne popijem kafu a dam za tiket nema teorije.

Post dobio aplauz od KilluminAti

Droga - Probao travu, speed, kokain i gljive, ništa od navedenog više ne konzumiram.

Alkohol - Redovno kad su posebne prilike

Sex - kako je ovo porok?

Uživanje - kako je ovo porok?

Sport - ne bavim se sportom, ne pratim sport

Pušenje - pušač sam već 6 godina, kutija dnevno minimalno

Kockanje - ne kockam se, nemam potrebe da bacam pare na to

Loše navike - 'sujem ko veliki
Ja grickam nokte, i to mi je jedina loša navika    

Post dobio aplauz od b0k1

Droga - Nikad.

Alkohol - Kad god stignem dok sam na van kuce

Sex - ////

Uživanje - Ne znam kakav je ovo porok.Uživam maksimalno.

Sport - prije trenirao,sada samo rekreativno malo s rajom lopte

Pušenje - Ne

Kockanje - Uhvati me period pa samo kockam,a nekad ne odigram tiket po sedmicu dvije...
Loše navike - Psujem abnormlano
Ne drogiram se, ne pijem alkohol i ne kladim se.
Pusim redovno a pijem kako kad  Svako malo kontam prestat pusit pa opet  i zestoki sam hedonist 
Bez psovanja nista ne prolazi. Sastavni dio dana 
Pijem puno vode pred spavanje, budim se ovlažen (pišam po sata u jutro) .
Caesar je napisao/la:
Droga-pušim cicu redovno,nije legalizovana ali alkohol jest pa nek mi neko kaze zasto je alkohol bolji od marihuane kada od njeg mahmuras,ne mozes vozit,izaziva vecu ovisnost od marihuane,milioni ljudi umire dok od vutre nije nikad niko a jedina posljedica je glad.Najvise mrzim ove klince sto se loze na vutru a ljudi ih j**u kako stignu.Ako cete duvat ne kurcite se time,zastekajte se u kuci kupite kupite pola kile slatkiša duvajte,jedite smijite se i spavajte.

Uzimo sam i ekser i vuko spid i recicu vam samo jednu stvar,drzite se lijepe vutre kad vam je Bog dao da niče iz zemlje.

Alkohol-Kad bi me sin pitao da li da pijem ili da pusim vutru rekao bih ovo drugo.Said Enough

Sex - sex nije porok,lol

Kocka-kockaj se ako imas pare za bacanje,a da ne popijem kafu a dam za tiket nema teorije.
Svi ste se nafurali na travu, a niko ne govori istinu, u biti jest gora od alkohola, jer moze da pogorsa i minimalne doze paranoje, deluzija, i generalno psihoze, unistiti samopouzdanje, potpaliti depresiju, to jest, ako imalo loseg imas, nece na bolje  .

Svi ste nekako navalili na to " vutra over alkohol " i svi ste kao kul , pusim i ja, ali ne serem toliko.

Post dobio aplauz od b0k1

Droga - sa vremena na vrijeme po koji joint.

Alkohol - Ne. Ostavio alkohol prije 8 mjeseci.

Sex - Desanka Šakić :/

Uživanje - Užiivam koliko god mogu.

Sport - Rekreativno idem u teretanu, koliko obaveze dozvole.

Pušenje - Ne, ostavio prije 10 mjeseci.

Kockanje - Ništa ovo, bacanje para realno.

Loše navike - Igranje je****g LOLa, čovjek niti ga može obrisati niti igrati.
Caesar je napisao/la:

Sex - sex nije porok,lol

Mozda jeste tako, ali pusenjem trave je**s mozak sam nakon nekog perioda postajes gluplji sto je i dokazano.. GL
Ja sjedim za računarom a sutra kontrolni  
Droga - Ne, nit namjeravam.

Alkohol - Ne.

Sex - ///

Uživanje - ///

Sport - Svaki dan odem fudbala, kosarke ili neceg treceg...

Pušenje - Ne.

Kockanje - Ponekad, kad ima neka veoma dobra ponuda.

Loše navike - Nekad psovka...
Droga - Ne

Alkohol - Svaki drugi dan

Sex - ///

Uživanje - ///

Sport - Kosarka

Pušenje - Ne.

Kockanje - Jok

Loše navike - Mnogo psujem
Bez hejt postova i prepucavanja , nema smisla 

Svako ima pravo na svoje misljenje , takodjer i da odgovara za svoje postupke  Svaki "Klinac" koji misli da nesto postize s time.. sto pusi , pije, drogira se [ eventualno da trava nije droga , al ima svoje negativne efekte ] kocka , sve dok to radi s tudjim parama , citaj : dao otac , majka , sestra , brat , dedo , nana , rodica , tetka i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji [ jeste samo maleni furac ]

Tek onda kada budete vi " nekolicina vas " konzumirali bilo kakve opijate , alkohol , kocku , bilo sta drugo [ poroke ] onda mozete reci da ste vi neki ovisnik koji se s svojim trudom tj radom tj finansiranjem , citaj gore : pusi travu.

Koristio sam sve , pa s vremenom sve isfura pa i to. Pusim cigare nekih 15tak godina , tako da sam hajmo rec ovisnik samo o njima 

Ostalo je sve stvar finansijske situacije or ti ga dogovora 

Ganjajte curice , ostalo je prolazno ,)
b0k1 je napisao/la:
Bez hejt postova i prepucavanja , nema smisla 

Svako ima pravo na svoje misljenje , takodjer i da odgovara za svoje postupke  Svaki "Klinac" koji misli da nesto postize s time.. sto pusi , pije, drogira se [ eventualno da trava nije droga , al ima svoje negativne efekte ] kocka , sve dok to radi s tudjim parama , citaj : dao otac , majka , sestra , brat , dedo , nana , rodica , tetka i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji [ jeste samo maleni furac ]

Tek onda kada budete vi " nekolicina vas " konzumirali bilo kakve opijate , alkohol , kocku , bilo sta drugo [ poroke ] onda mozete reci da ste vi neki ovisnik koji se s svojim trudom tj radom tj finansiranjem , citaj gore : pusi travu.

Koristio sam sve , pa s vremenom sve isfura pa i to. Pusim cigare nekih 15tak godina , tako da sam hajmo rec ovisnik samo o njima 

Ostalo je sve stvar finansijske situacije or ti ga dogovora 

Ganjajte curice , ostalo je prolazno ,)
ono pije pivo pusi vutru sam svoj gazda a roditelji mu placaju a ovo za curice ganjam jednu ali se ne da
Droga - Ne

Alkohol - Ne

Sex - Apsolutno volim

Uživanje - Uživam kad mogu

Sport - Kosarka, fudbal

Pušenje - Ne

Kockanje - Nikad za nikad

Loše navike - Psujem ( ne toliko) , provodim dosta vremena na racunaru
Droga - Ne

Alkohol - ponekad vopi vako za novu i nekad za 1. maj ,al inace ne

Sex - Moze haha 

Uživanje - Uživanje koliko god možeš naravno 

Sport - Teretana,fudbal moze i odbojka i tako obavezno sport znaci 

Pušenje - Ne,ponekad nargila al rijetko bas

Kockanje - Ne

Psovanje i to isto tako koliko god se trudio izleti ali ipak ne nesto tipa Boga,Dzamiju,Meleke.......

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.