Pozz..Imam sony xperia go(st27i) i nadogradio sam android verziju sa 2.3.7 na 4.1.2 preko sony pc companion..eh kako da vratim staru verziju posto mi mob laga i igrice i aplokacije i sam mob sto su radile savrseno sada lagaju..kako da vratim staru verziju..unaprijed hvala :-)
Diskusija
Sony Xperia Go
119 pregleda · 4 odgovora · otvorena 02.06.2014. u 20:39
Probaj ovo nadam se da ce biti dobro :
Ugasi skroz mobitel i udji u recovery(trebalo bi biti tipka za pojacavanje plus tipka za paljenje) i idi wipe data/factory reset,wipe cache patrition i reboot now i ocistice ti nepotrebno smece i onda bi trebalo biti dobro.
Ugasi skroz mobitel i udji u recovery(trebalo bi biti tipka za pojacavanje plus tipka za paljenje) i idi wipe data/factory reset,wipe cache patrition i reboot now i ocistice ti nepotrebno smece i onda bi trebalo biti dobro.
Hvala..probat cuu..
nego ima lu neki ideju jet ja sam nadogradio na officialnu verziju 4.1.2 jelly bean...malo sam guglo i naso sam negdje da se ne moze vratit sa oficialne na oficialnu.. Poz i hvala jos jednom.
nego ima lu neki ideju jet ja sam nadogradio na officialnu verziju 4.1.2 jelly bean...malo sam guglo i naso sam negdje da se ne moze vratit sa oficialne na oficialnu.. Poz i hvala jos jednom.
Malo cudno da na 4.1 laga al ajd.. Malo probaj obrisati chace,history i ostalo i gasi telefon otprilike ssvaa 24 sata radi boljeg rada.. Ali ako oces na 2.3, sto mi je bez veze, dosta je star, ne prihvata dosta aplikacija, i launcher ostario, a i ne mozes sam gasiti aplikacije .. Imas opciju da odradis vracanje, znaci preko flashtool'a, skines njega, pa skines android na kojem ti nije lago, taj 2.3.x na xda ili google nadje adekatan tj officialni od sony'a i da sad ne objasnjavam ovdje imas milion tutroijala na google ili youtube (How to update android with flashtool) ..
3. Koraka za ubrzavanje mobitela :
1. Rootaj mobitel
2. Flashuj Cyanogenmod il neki drugi supportovan Custom ROM (imas unofficial Cyanogenmod, samo googlaj)
3. Enjoy
'em nećeš imat bloatwarea, 'em će brže mob raditi
1. Rootaj mobitel
2. Flashuj Cyanogenmod il neki drugi supportovan Custom ROM (imas unofficial Cyanogenmod, samo googlaj)
3. Enjoy

'em nećeš imat bloatwarea, 'em će brže mob raditi
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.