Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem sa grafom

116 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.05.2014. u 21:35

Pozdrav,
imam jednog jarana sto je formatirao comp nedavno. Prije toga uzimao je i novu graficku. Nakon formatiranja probao je instalirati San Andreas onda LoL i na kraju CS 1.6 nista mu nije moglo. Nije instalirao driver za graficku i sad ne moze naci ime graficke. Uzeo ju je polovnu pa nije dobio cd ni papire ni nista. Otvarao je racunar i nasao je samo serijski broj ja mislim. Skidao je CPU-Z i neku Aidu nije mu ni to naslo. On misli da je to do toga drivera jer mu je prije formatiranja mogao cs. Ako imate nekih ideja pisite :)

Hvala
Pa WIN7/8 sami nađu drajvere i installiraju...
Nek aktivira windows updater on sam nadje neke drivere sto ne uspije naci nek skine SlimDrivers on ce mu naci sve potrebne drivere
CPergar je napisao/la:
WinXP je a svaki onaj windows update je skinuo :/
Aida64 i gpuz će mu naći 101% model grafičke kartice, ako ništa seriju. Morate shvatiti da AMD/Nvidia ne izbaci hiljade drajvera, već njih par za određenu seriju grafičkih kartica, primjera radi ako je serija kod nvidie 200, tu spada više grafičkih kartica, tako da tačan model ne mora znati. Već samo seriju grafičke kartice, a to će mu se prikazati putem GPUZ programa.

http://gamers.ba/forum/6/206888/osnovni-hw-programi-za-validaciju-i-testiranje-/
Slim Drivers?
Besplatan program,a naci cemu taj driver za download :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.