Ljudi dali ima netko tko bi mi možda mogao napraviti malu uslugu vezanu za wow? Naime, prije sam uzimao game time preko visa electron kartice, znači tekućeg računa, uplatio bih 100 kn i uzeo si game time 1 mjesec za 12.99 eura, ali sada taj tekući više nije u funkciji, a nemam pay pal. Pa me zanima ako bi netko tko ima visa electron ili neku drugu karticu koju blizzard prihvaća mogao uzeti 1 mj. game timea za mene a da mu ja uplatim novce. Jer u trgovinama kod mene imaju samo 2 mj. gt a meni treba samo jedan, za sada. Znači nije nikakav scam, ako treba dajem svoj fb profil, šaljem sliku osobne ili šta god treba, znači uzmete mi 1 mj. gt i isti dan vam uplaćujem novac, mogu i ja prvi uplatit ali onda se ja moram osigurat da me nebi zaje, mislim nije velika lova ali opet. Ili dali znate nekog pouzdanog tko prodaje 1 mj. gt po cijeni od 13 eura ( koliko je i na blizz stranicama ), da nije scam znači nikakav i da kod dobijem po mogućnosti unaprijed ili odmah čim uplatim a ne da čekam 5 dana. Bilo kakva pomoć dobrodošla.
Volio bih da uplatim po mogućnosti nekome iz Hrv, jer ne znam nisam nikada uplaćivao nekome iz BiH pa ne znam dali je procedura ista pošto se radi o drugoj državi, samo kažem broj računa i uplatim. Uglavnom, tko može pomoći, na pm. Ne morate se iz stolice maknuti a puno bi mi pomogli.
Volio bih da uplatim po mogućnosti nekome iz Hrv, jer ne znam nisam nikada uplaćivao nekome iz BiH pa ne znam dali je procedura ista pošto se radi o drugoj državi, samo kažem broj računa i uplatim. Uglavnom, tko može pomoći, na pm. Ne morate se iz stolice maknuti a puno bi mi pomogli.