Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW pocetak i cudno

125 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.04.2014. u 21:12

Poceo sam igrati WoWa i sada regujem se skinem ja sve 16gb noinstall sa sajta moltena i to je lich king i ja sve to uradim skidalo se 8 sati i sada pokrenem logujem se i sada kao you need restart your wow to patch i ja rr ono meni pocne patchovati Pandariu? i nije mi više ono lich king ne mogu se log na acc jer znam da je pandaria "orginalna to jeste da je ona na orginalnim serverima"
Pa ako si skinuo patch ne mozes igrati, mozda nisi promijenio realmlist pa ti pocelo skidati.
Download opet jedino ja mislim  
Ne mozes downgradeati sa ekspanzije na ekspanziju. Moraš ponovo skidat, al' ovaj put za svaki slučaj napravi backup da ne zezneš opet 

A što se tiče tog patchanja, igru si vjerovatno pokrenuo preko desktop ikone, a ne preko wow.exe fajla u program files... 
Frisk je napisao/la:
Pa ako si skinuo patch ne mozes igrati, mozda nisi promijenio realmlist pa ti pocelo skidati.
Download opet jedino ja mislim  
skinulo mi se 2gb samo patcha  Brate ako cemo iskreno ja wow upalio kod kuma 2 puta i to igrao dok je upaljen bot još on igra na org serverima
ako ti je patchovalo,mislim da nemaš druge nego da ga opet kreneš skidat..Čudno mi to.Ja kad sam s Moltena skidao ništa nisam barkao i sve normalno funkcionisalo,jer realmlist je automatski namješten ako skidaš s njihove stranice
ako je pechovano moras skidat i samo jos nesto kad skidas sa sajta skida ti najnoviju verziju tacnije ja sam kad je lich king tek izasao htjeo tbc i sve skino i isti slucaj morao sve brisati
Kada skines Wotlk , nemoj ga pokretati preko launchera nego preko wow.exe i to je to!
noke1337 je napisao/la:
Kada skines Wotlk , nemoj ga pokretati preko launchera nego preko wow.exe i to je to!
Nema kod mene launchera nije bilo ali ja sam se logovao kliknuo preko maila i onda je konektovalo se na org server i pocelo skidati objasnio mi je xSuba brat. 

Uglavnom hvala svima /lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.