Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Facebook Pitanje

626 pregleda · 40 odgovora · otvorena 30.05.2014. u 00:02

Zdravo ljudi.

Pokusavam ovo vec odavno da provalim al' mi ne ide pa rekoh da pitam jel ovdje neko upucen u to 

Dakle problem je slijedeci: Moja djevojka ima nacin da kontrolise sve sto radim na fb-u , znaci ciju sliku pogledam , koji link otvorim , koju pjesmu preslusam na fejsu ... znaci bukvalno sve zna i sve vidi "negdje" ... zanima me KAKO !?

mislim da je neki code u pitanju ( malo me asocirala ) ,a za to joj je rekao profesor informatike ...

Dakle NIJE "zapisnik aktivnosti" ! jer koga god pitam on kaze da je zapisnik aktivnosti znaci NIJE !
Djevojka te podjebava. Ili ti je 'ladno ubacila keyloggera (RAT)
Murloc je napisao/la:
Djevojka te podjebava. Ili ti je 'ladno ubacila keyloggera (RAT)
ne podjebava  kaze mi tacno vrijeme kad sam pogledao koju sliku i od koje cure 

E: nije keyloger 1000000%
Demonijak je napisao/la:

Možda ti je backdoor zabacila 
Demonijak je napisao/la:

ostavi curu
Reggie_Miller je napisao/la:
ostavi curu
nije to finta ba , opklada je u pitanju i treba da skontam kako to radi ... ako dobijem opkladu idemo otpozadi 
To je preko fejsa ne moguce, to je povreda privatnosti kao prvo.

Znaci sistemski je nesto a 99% je RAT.
To sto ga ti ne vidis u task manageru ne znaci dan ije tu. Vjerovatno je melt-ovan sa nekim drugim procesom.
Možda te vara sa Zuckenbergom?  
ViTALiTY je napisao/la:
To je preko fejsa ne moguce, to je povreda privatnosti kao prvo.

Znaci sistemski je nesto a 99% je RAT.
To sto ga ti ne vidis u task manageru ne znaci dan ije tu. Vjerovatno je melt-ovan sa nekim drugim procesom.
halo kralju pa nije ona haker bog te , sta ti je , ne radi to bilo ko pa da kazem mozda mi je nesto sistemski, to je ona covjece ba ne zna ni skajp instalirat na komp -_-

Uopste nije povreda privatnosti jer to radi sa mog profila (ima moju sifru) i ulazi u taj NAPREDNI "zapisnik aktivnosti"

@KilluminAti dabogda te zena varala sa svim uposlenicima gugla 

Post dobio aplauz od KilluminAti

Demonijak je napisao/la:
halo kralju pa nije ona haker bog te , sta ti je , ne radi to bilo ko pa da kazem mozda mi je nesto sistemski, to je ona covjece ba ne zna ni skajp instalirat na komp -_-

Uopste nije povreda privatnosti jer to radi sa mog profila (ima moju sifru) i ulazi u taj NAPREDNI "zapisnik aktivnosti"

@KilluminAti dabogda te zena varala sa svim uposlenicima gugla 
Ne trebaš bit haker da koristiš RAT, čisto informativno da znaš 
Murloc je napisao/la:
Ne trebaš bit haker da koristiš RAT, čisto informativno da znaš 
eno , opet ti ... pa sta ti je bolan .. nit sam ja tokmak nit ona zna sta je rat niti bi bila ustanju uraditi ista od toga ... eto kazem ti da djevojka ne zna pustit film na filmoviziji ... tj. nije znala javu aktivirat do neki dan
Da nije ovo Activity log pa stiklirano ovo include, evo i ja vidim sta sam sve radio 
stavila da dobija obavijesti tvoje vjerovatno :) samo je tako moguce..
ismir_bug je napisao/la:
stavila da dobija obavijesti tvoje vjerovatno  samo je tako moguce..
kako mislis da dobija obavjesti ? kako moze dobiti obavjest kad pogledam sliku ?  ne vjerujem da je to
Jednostavno,dodala te u bliske prijatelje 100% .  

@

A to da zna kad si pogledo sliku neke cure je prosto nemoguce,jedino preko nekog RATA ili Keylogera,ali ti kazes da ona nema pojma,sta ako si usao na neki link sto ti je poslao neki njen prijatelj    
Demonijak je napisao/la:
kako mislis da dobija obavjesti ? kako moze dobiti obavjest kad pogledam sliku ? :o ne vjerujem da je to
daj bolan ne seri da ti vidi kad otvoris neciju sliku,to ni najveci hakeri ne mogu, a kamo li cura.. uglavnom to je to nema sta drugo biti :)
mapije je napisao/la:
Jednostavno,dodala te u bliske prijatelje 100% .  

@

A to da zna kad si pogledo sliku neke cure je prosto nemoguce,jedino preko nekog RATA ili Keylogera,ali ti kazes da ona nema pojma,sta ako si usao na neki link sto ti je poslao neki njen prijatelj    
i kad sam u bliskim prijateljima moze da vidi koju sliku ja pogledam ?  i dont think so

edit:

@ismir_bug cuj ne seri  kako ti to tako bolan , fino ti kazem j**o ga dan bolan nisam retardiran ... vidis da i ja pokusavam da skontam kako ...
Sumnjam da može vidjeti čije si slike gledao... Jedino ima opcija da otvoriš ovo i onda možeš vidjeti čije si slike lajkao, koga si tražio na tražilici itd... 

ladyx_509 je napisao/la:
Sumnjam da može vidjeti čije si slike gledao... Jedino ima opcija da otvoriš ovo i onda možeš vidjeti čije si slike lajkao, koga si tražio na tražilici itd... 

nije to  pokusavao sam 

ja sad pogledam sliku ona mi za 2 dana dodje i kaze : sto si u petak u 1 ujtru gledo sliku one drolje ?! znaci to mi se desavalo par puta kad gledam tudje guzove 
Demonijak je napisao/la:
nije to  pokusavao sam 

ja sad pogledam sliku ona mi za 2 dana dodje i kaze : sto si u petak u 1 ujtru gledo sliku one drolje ?! znaci to mi se desavalo par puta kad gledam tudje guzove 
Ne postoji način da ima u logu napisano da si pogledao nečiju sliku.

Jedino što facebook daje mogućnost jeste opcija "seen" gdje ti prikaže koliko je ljudi vidjelo objavu/status.

Da sumiram, ne postoji način da kad neko izbaci sliku, a da je ti pogledaš i da piše u logu da si pogledao sliku u primjera radi 20:00

Jedino može znati ako si lajkao slikice, ostatak ne.

Usput ne vidim logiku zajedničkog profila.
Elysium je napisao/la:
Ne postoji način da ima u logu napisano da si pogledao nečiju sliku.

Jedino što facebook daje mogućnost jeste opcija "seen" gdje ti prikaže koliko je ljudi vidjelo objavu/status.

Da sumiram, ne postoji način da kad neko izbaci sliku, a da je ti pogledaš i da piše u logu da si pogledao sliku u primjera radi 20:00

Jedino može znati ako si lajkao slikice, ostatak ne.

Usput ne vidim logiku zajedničkog profila.
eto ja ti kazem da moze  ni ja jos nisam vjerov'o i onda sam vidjeo da ustvari jest tako  eto ako je ikad ubjedim da mi kaze kako to radi objavim to i ovdje ...

E : nisu zajednicki profili nego eto imamo pw-ove jos odavno ... jer inace ne krijemo nista jedno od drugog tako da ni taj fb nije problem ... a kad nemas pw uvijek postoji neka doza sumnje

E2 : msm nije zajednicki profil nego imamo pw-ove od oba profila XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.