Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoć .dll

97 pregleda · 9 odgovora · otvorena 29.05.2014. u 15:19

Pozz gameri imam jedno pitanje ustv veliku molbu

Naimer imao sam windows 7 enterprise i sad sam digo sistem na widnows 8 pro i npr igrice kao lol samp rade ali kako ocu uci npr. obicni gta fifa mafia II trazi .dll i reko nije problem ja instaliram taj jedan trazi drugi ja i taj instalierm i svaku put kad dodje do zadnjeg potrebnog .dll kaze not designed for windows tako nekako i nece jednostavno nece ni jedna igrica pa zanima me ima li ikakva aplikacija nesto sto bi mogao install da mi repair sve .dll svaku sam igru pokuso reinstall repair neradi molim vas pomoc
http://www.dlltool.com/

Pokušaj sa ovom alatkom popraviti.
ALLINONE je napisao/la:
Skino sam.dll tool i kaze da nema greski msm .dll eror 0 i probo sam sa jos 1 dll fixerom isto mi kaze
Pa možda taj zadnji dll koji si skino nije sa ispravnog linka ili mu nešto fali ?
Ako ti naprimjer kaže: forum.dll is missing, i tako to, ukucaš to ime dlla na google, skineš ga i ubaciš u system32, koliko mi se čini ? Probaj to pa javi
ja sam imao problem sa mafia II , i morao sam da skinem stotinjak tih .dll fajlova i da ih stavim u windows/system32
te alatke kao tooldll i te gluposti nista ne pomazu to nemas potrebe da skidas i da se mucis,ukucaj samo u google koji ti dll trazi ubacis u system i restartujes racunar i mora raditi
Momci hvala vidio sam da sam skidao dll sa pogresne stranice nemojte nikad sa dll fixer stranice skidat jedno su mi radili sa dllfixera i sad ne trazi erore eto taj problem rjesen al sad u novi nece igrica da se upali ja kliknem PLAY i cekam vidim ko onaj krug kod kursora i ugasi se znaci kod Mafia II i Fife isti problem može li biti do graficke msm da nema softvera ili ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.