Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Adsl brzina

171 pregled · 15 odgovora · otvorena 28.05.2014. u 12:03

Pozdrav raja.
Zanima me kakav je vama internet u zadnjih mjesec dana, da li puca i tak?Ja stvaro ne mogu da vjerujem koliko je meni loš, download ne prelazi 500kb/s, a prije je bio čak i po 1000kb/s, upload takođe' jadan, ne mogu da vjerujem kako je loš postao ADSL u zadnjih par mjeseci 

Ako vam nije problem da uradite speedtestnet, samo vi koji koristite ADSL, ne treba niko drugi, hvala.

edit: Da zaboravio sam reći, nakon 3 dana je******a, dolaze sutra ujutro da vide kako i šta  
Imaj strpljenja druze. Ove poplave su im pokidale kablove i dosta opreme unistili
Joj druze zalis se sto ti je smanjilo brzinu a i sam si vidio sta se desilo. Budi zadovoljan onim sto imas neko sad nema ni kucu zbog poplava a ti se zalis zbog brzine  no hate. Otklonit ce oni sve kvarove samo polako trebat ce vremena jer su stete enormne, strpi se neces propast radi duplo manjeg dl-a  neko nema ni to.
TwixBIH je napisao/la:
Joj druze zalis se sto ti je smanjilo brzinu a i sam si vidio sta se desilo. Budi zadovoljan onim sto imas neko sad nema ni kucu zbog poplava a ti se zalis zbog brzine  no hate. Otklonit ce oni sve kvarove samo polako trebat ce vremena jer su stete enormne, strpi se neces propast radi duplo manjeg dl-a  neko nema ni to.
Ja ne znam stvarno zašto ni ti, ni ovaj momak iznad ne čitate temu. Fino sam rekao da mi se ovo dešava već duži vremenski period, tako da poplave nemaju veze sa istim. Ako im već plaćam za nešto, onda to trebam i imati.
do poplava ti je ....strpljen spasen ...brzo ce to popravit
ako nisu poplave onda su neki radovi...tako je nama u hercegovini bilo

Ti si jos dobar, kako je kod mene.

I odma' da kazem da nije do poplava, vec zbog toga sto u BHT rade nesposobni i GLUPI ljudi, ne svi ali ja koje sam upoznao IQ im je jednak sobnoj temperaturi i to zimi kada otvoris prozor.

'nači ovako je bilo.

Zeza mene net 3-4 dana(ima jedan prekid kabla koji treba popraviti jos nisu sredili nego sam ja sam morao otvarati kutije i spajati zice ), pozovem ja 1444 te nakon nekih 7 dana dodje jedan "visoko inteligentan" lik tzv. monter.I on lijepo otvori kutiju (svi koji su otvarali kutije znaju da dolaze 2 zice iz zemlje,a 2 idu u kucu te mora se spojiti da bi prenos bio moguc, u one kockice) i spoji 1 zicu s nicim' znaci zica iz zemlje ne spaja se sa onom sto ide u kucu nego je lik nju stavio negdje na vrh u neku praznu kockicu.
Svaki covjek za prosjecnim IQ vidi da to nema logike, te koji imbecili rade u BHT.

Izvinjavam se na ovakvim rijecima, ali jednostavno morao sam.
HS je bolji što se tiče brzine downloada i uploada, ali su jako neozbiljni a tu je BH Telecom bolji, uskoro ću se prebaciti na Moja TV, i ne samo Adsl, svima u proteklih par dana puca internet, tako da... malo se strpi.  
MeetChaos je napisao/la:
HS je bolji što se tiče brzine downloada i uploada, ali su jako neozbiljni a tu je BH Telecom bolji, uskoro ću se prebaciti na Moja TV, i ne samo Adsl, svima u proteklih par dana puca internet, tako da... malo se strpi. :-*
Ako budes brebacivao na moja tv prvo vidi dali ti je u ulici novi server jer ovi stari serveri nevaljaju spori su jos pogotovo ako si u zgradi/ulici i svi ste na moja tv tad laga net puca cesto. Ja hocu isto da uvedem moja tv ali kod mene su stari serveri i oprema te sada stavljaju tj. mjenjaju opermu citavu i cekam onda da se prikljucim
Americaaa je napisao/la:
Ako budes brebacivao na moja tv prvo vidi dali ti je u ulici novi server jer ovi stari serveri nevaljaju spori su jos pogotovo ako si u zgradi/ulici i svi ste na moja tv tad laga net puca cesto. Ja hocu isto da uvedem moja tv ali kod mene su stari serveri i oprema te sada stavljaju tj. mjenjaju opermu citavu i cekam onda da se prikljucim
Živim u kući, moja ulica u kojoj živim, svi su skoro HS, možda jedno ima Adsl, tako da se ne sikiram što se tiče toga.
MeetChaos je napisao/la:
Živim u kući, moja ulica u kojoj živim, svi su skoro HS, možda jedno ima Adsl, tako da se ne sikiram što se tiče toga.
To ti je dobro isto je i kod mene al kod mene poceli novi server jbg vrijedi se strpit malo :D
Americaaa je napisao/la:
To ti je dobro isto je i kod mene al kod mene poceli novi server jbg vrijedi se strpit malo 
Hajde kad smo već krenuli spamati, da te pitam: Da li je istina da treba 10-15 dana da se priključi ta MojaTV?
MeetChaos je napisao/la:
Hajde kad smo već krenuli spamati, da te pitam: Da li je istina da treba 10-15 dana da se priključi ta MojaTV?
Nezz koji je razlog tog tolikog vremena za prikljucenje, ako mislis ono oni kazu javit cemo vam i prodje mjesec i dodju.... Ako ti se to desi ti ih zovi budi dosadan svaki dan ih zoves i pitas kad ce doci docice ti tad u roku 5 dana.
A ako mislis proces priljucivanja u to nisam siguran ako nemas bh-tel. priljucak moglo bi potrajat iskreno da ti kazem, ja imam prokljucak oni bi trebali kod mene nesto cackat oko telefona zamjenit modem i dovuc kablove do tv-a.
Americaaa je napisao/la:
Nezz koji je razlog tog tolikog vremena za prikljucenje, ako mislis ono oni kazu javit cemo vam i prodje mjesec i dodju.... Ako ti se to desi ti ih zovi budi dosadan svaki dan ih zoves i pitas kad ce doci docice ti tad u roku 5 dana.
A ako mislis proces priljucivanja u to nisam siguran ako nemas bh-tel. priljucak moglo bi potrajat iskreno da ti kazem, ja imam prokljucak oni bi trebali kod mene nesto cackat oko telefona zamjenit modem i dovuc kablove do tv-a.
Hvala, jer jedini razlog je taj što ću moći utakmice svjetskog prvenstva gledati u Full HD rezoluciji. Ljepota.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.