Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoć ugroženima

299 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.05.2014. u 09:16

U subotu u 13:00h (sat vremena prije finala kupa) na zapadnu tribinu stadiona Grbavica donesite u skladu sa vasim mogucnostima hranu,grijalice,odjecu,deke i ostale potrepstine za ugrožene građane jedne i jedine nam BIH !!!

Također apelujemo svim Manijacima i navijacima FK Zeljeznicar koji su van Sarajeva da pomognu svim licima kojima je neophodna pomoc, kao i da budu dodatna snaga pripadnicima OS BiH kao i Civilne zastite u svim djelovima BiH kojima je potrebna pomoc. Ovo se pogotovo odnosi na predjele kojima je neophodna hitna pomoc: Maglaj, Doboj-jug, Sekovici, Doboj i Zavidovici, te ostala mjesta.
Neka tema stoji u zanimljivim koji dan.
Iznimna prilika za ujedinjenje svih navijackih skupina za pomoc ljudima u nevolji!
Vrhunac svega bi bio,da se ovdje počne rasprava između internet huligana...

PS: Ko nema ništa staro da može dat, mogu i pare momci će to dobro iskoristiti...
Ko se ne osjeća pripadnikom ni jedne navijačke grupe, nema potrebe da ne donese na jednu od ove dvije lokacije stvari, prije svega smo ljudi pa tek onda navijači
come je napisao/la:
Vrhunac svega bi bio,da se ovdje počne rasprava između internet huligana...

PS: Ko nema ništa staro da može dat, mogu i pare momci će to dobro iskoristiti...
Ko se ne osjeća pripadnikom ni jedne navijačke grupe, nema potrebe da ne donese na jednu od ove dvije lokacije stvari, prije svega smo ljudi pa tek onda navijači
Mislim da su clanovi upoznati sa nacinom sankcioniranja kad su u pitanju takvi ispadi, i mislim da nije ni mjesto a ni vrijeme za takvu vrstu rasprave. Osim toga nevidim razlog zasto bi "obicni ljudi" ajmo ih tako nazvati, bili zakinuti ako zele pomoci, pohvala klubu navijaca sto organizira ovakvu pomoc i moje iskreno misljenje je da bi svak trebao donijet iako nije clan neke navijacke skupine, ipak je u pitanju zivot mnogih ljudi i trebali bi svi zajednicki pomoci koliko je to moguce.
PEGULA je napisao/la:
Mislim da su clanovi upoznati sa nacinom sankcioniranja kad su u pitanju takvi ispadi, i mislim da nije ni mjesto a ni vrijeme za takvu vrstu rasprave. Osim toga nevidim razlog zasto bi "obicni ljudi" ajmo ih tako nazvati, bili zakinuti ako zele pomoci, pohvala klubu navijaca sto organizira ovakvu pomoc i moje iskreno misljenje je da bi svak trebao donijet iako nije clan neke navijacke skupine, ipak je u pitanju zivot mnogih ljudi i trebali bi svi zajednicki pomoci koliko je to moguce.
Slažem se , ali sudeći po komentarima po fejsbuku, "obični ljudi" seru previše...  
come je napisao/la:
Slažem se , ali sudeći po komentarima po fejsbuku, "obični ljudi" seru previše...  
Neznam sta te briga za druge ljude, to je njihov problem,pacenika koji jedva docekaju da se smiju tudjoj muci. Tvoja je duznost ako mozes da pomognes, a sta drugi cine to je manje vazno.
Nazalost samo u teskim trenutcnima se vidi koliko smo mi zapravo slozni.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.