Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ] Potrebna pozadina

150 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.05.2014. u 21:21

Poz..

Potrebna mi je pozadina ovoga (to okolo ko matična ploča šta već..) ili ako vam lakše od kgb pozadina klik..
Treba mi i naziv kako da nađem tih textura više na google...Imao sam to od neke order forme pa izgubio nmg naći...

Ako sam ofulo pdf halalite 
Hvala
Ako ti može pomoći šta, izvoli 

dYn je napisao/la:
Ako ti može pomoći šta, izvoli 

nije to to, treba biti cisto, isto kao što sam gore napisao 
Buraz vjeruj mi nikada neces naci isto, jer nije kgb htjeo da kopira sa google slike, te su se slike radile vjeruj mi, a nesto slicno imas i na samom googleu, kao i ovaj sto ti je dao, a evo jos jedna veoma slicna..

Elmir007 je napisao/la:
Buraz vjeruj mi nikada neces naci isto, jer nije kgb htjeo da kopira sa google slike, te su se slike radile vjeruj mi, a nesto slicno imas i na samom googleu, kao i ovaj sto ti je dao, a evo jos jedna veoma slicna..

prije nekoliko mjeseci sam ja trazio neke forme i nadjem jednu order formu sa domaceg foruma nekog i u formi je bio bg ta ploča, čista transparenta ista ko kog kgb...

btw. ti si lud ako misliš da je kgb pravio sam to..
rloveution je napisao/la:
prije nekoliko mjeseci sam ja trazio neke forme i nadjem jednu order formu sa domaceg foruma nekog i u formi je bio bg ta ploča, čista transparenta ista ko kog kgb...

btw. ti si lud ako misliš da je kgb pravio sam to..
ma ne brate to je neko moje misljenje , valjda smijem napisati, ja bi volio da ti to nadjes, a ako i je to too, mozda nije maticna ploca, neces samo upisat maticna ploca lol, to su pozadine neke, ta na bg jest maticna ploca, na kgb je nesto drugo 100% uredjivano..
Da ne budem pakas evo vam 

Post dobio aplauz od Elysium

ViTALiTY je napisao/la:
Da ne budem pakas evo vam 

To je to  aplauz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.