Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Brže od života !?

458 pregleda · 25 odgovora · otvorena 04.05.2014. u 18:08

Pozdrav svima,evo malo gledam po youtube i naiđem na ovaj snimak.. Od Konjica do Sarajeva za dvadeset minuta !

[youtube]ChAvBNsTU64[/youtube]
Realno, trebaju za ovo muda do poda plus kolika je mogućnost da ugrozi nekoga drugog, nevinog...
Na 1:39 mu je ovaj vozač kombija sve sasovo
Poslala ga stara po kajmak i sir u Sarajevo 
Ovaj klip sam gledao 4 ili 5 puta, kad skontam ovaj brze ide u krivinama nego dns Rosi i Marques, ali ja planiram ABd kad sta love skupim uzeti motor i vozit ga gospodski, a ne ovako gdje ugrozava zivot prvo ostalim ucesnicima u saobracaju a onda i sebi .
Lik nije human ono sto se kaze.

Treba imati hrabrosti za ovo sto jest, jest, ali pišaj ti motore, auto je zakon.
Niko kao Abasi!  
Ima li neko PBE acc?!
Svaka njemu čast,gledao sam ovaj video kad je tek izbačen i 2-3 puta poslije i svaki put se iznova userem  Ja idem 60 na svom skuteru i ne bude mi dobro a vidi njega 
Armynius je napisao/la:
Ovaj klip sam gledao 4 ili 5 puta, kad skontam ovaj brze ide u krivinama nego dns Rosi i Marques, ali ja planiram ABd kad sta love skupim uzeti motor i vozit ga gospodski, a ne ovako gdje ugrozava zivot prvo ostalim ucesnicima u saobracaju a onda i sebi .
Ne mozes voziti gospodski i da hoces, cim malo uvjezbas zanese te brzina, adrenalin  
ja ne vjerujem fakat sta vi ovdje pisete... cestitate ovom vozacu jel ? ovo bi i vi volili da znate ? E hajde recite mi jednu stvar, sta da primjera radi dajem vi krenete na put onako svi familijarno i idete regularno 70-80 na sat, i naleti vam ovakav motociklista koji sijece suprotnu traku i desi se direktan sudar ? U najblazem slucaju motociklista samo pogine, u najtezem pogine vozac motocikla i vozac automobila, te bude jos povrijedjenih u autu jer se u auto zabio motor koji je isao 170KM/h u krivini  Vecina vas ovdje nije nikada vozila, mislite da je voznja u saobracaju NFS, kao ja cu polozit i bicu najludji  Veze vi nemate kakve posljedice snose ovako rizicne voznje, kad bi vam cak i najmanje motor izmakao kontroli pri ovoj brzini 99% biste poginuli, ali nema veze bitno je postaviti na YT da se ljudi "dive" ovakvoj voznji, ccc

Post dobio aplauz od Elysium

Trebao je pidjamu obuci da bolje legne u krivinu HAHAHHA 
Nikad nisam bio ljubitelj motora samo iz ovog sigurnosnog razloga, ono skuter može proći do 80ccm max, ali one zvijeri nikako..
Svakog mjeseca kod nas umre neko na motoru samo iz ovih razloga: nepažnja, brza vožnja, preticanje i sl.

Pa za ovog čovjeka ne mogu reći da je kralj i naslov videa je smiješan, kakav tekbir ?? Pa čovjek dovodi i sebe i druge ljude u smrtnu opasnost tu nema tekbira jarane, islam to zabranjuje..

Još najgore od svega je što omladina vidi neke idole u ovim vozačima pa i oni sa svojih 15-16 godina uđu u to društvo i voze ove zvijeri pa čak i Yamahu R1..
Sta mi pametujemo ovo udes, ono udes, pa lik ima pod guzicom vise hiljada kilometara nego mi provedenih sati na kanteru, gori su ovi vozaci golfa 2 koji su umislili da voze za veliku nagradu Bahreina, a ulje od kocnica im starije od djece.

U ostalom da ne zna kojim slucajem ne bi ovo ni probao :)
Momak vozi što je je,al da ja vas pitam koliko inače treba vremenski izmedu ove dvije lokacije?
MUXY je napisao/la:
Sta mi pametujemo ovo udes, ono udes, pa lik ima pod guzicom vise hiljada kilometara nego mi provedenih sati na kanteru, gori su ovi vozaci golfa 2 koji su umislili da voze za veliku nagradu Bahreina, a ulje od kocnica im starije od djece.

U ostalom da ne zna kojim slucajem ne bi ovo ni probao :)
Ma jarane mozes ti imati iskustva koliko hoces ali javna cesta je nesto nepredvidljivo i sto se mijenja. Danas moze biti cista krivina, sutra moze biti pijesak ili ulje na njoj i kada si na motoru to zna biti fatalno. Btw. treba imati i muda i skilla za ovo samo je sludo ono sto znas stavi na stazu a ne na javnu cestu. Naravno opet brzina je nesto sto "ne osjetis", zaneses se samo tako i najmanje kad ocekujes zavrne te.
I btw. ulje se mijenja xd
pretice po punoj liniji bez imalo pregleda. po kojoj on logici misli da izbjegne sudar ako neko naidje iz suproznog smjera. znaci kocka se sa zivotom kada pretice 3 automobila na punoj liniji. i zasta to radi da bi napravio na youtubu klip i mogao se hvaliti da je neku stazu presao za 20 minuta. mislim da je ovak lik glup i haj sto ugrozava sebe ali moze da ugrozi druge.
Kao što neko gore kaže, kakvo iskustvo, kakvi pređeni kilometri kad naletiš na "šaku" pijeska pri ovoj brzini, nema te nigdje.
ma daj sto je najgore da udari u tebe ti ni kriv ni duzan na robiju sto je najgore nosis ga na dusi sto on glumi majmuna

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.