Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Rezultati B Contesta l Jumping Box Reincarnation

219 pregleda · 17 odgovora · otvorena 29.04.2014. u 22:53

Pozdrav!

1. MJESTO --> chombe91
2. MJESTO --> Mbeatz
3. MJESTO --> Imer

1. mjesto --> 150 bodova
2. mjesto --> 100 bodova
3. mjesto --> 50 bodova

Čestitke!
Čestitke, ja bio na hladzenju, inace bi ja pobjedio 
bogetina je napisao/la:
Čestitke, ja bio na hladzenju, inace bi ja pobjedio 
Sad se izvlačiš. Mogao si meni na GB napisati svoj edit 
Čestitam, super je igra bila  
Svaka cast za prvu trojicu...
Meni nije htjelo učitati igru ali et' nek je bar neko dobio :P :D
jel se meni čini ili si zaboravio forzein-a na zadnjoj stranici sa 587k?on je trebo bit drugi?

btw. ako je frozein pregledan i nema šanse da ima toliko bodova,kako onda chombe91 ima 599,166 ako mu se ovaj score zbraja sa bonusom + 15(jumps) * 1000(jer se svaki jump konta kao 1000 bodova) onda ispadne 580569....
Mexx je napisao/la:
jel se meni čini ili si zaboravio forzein-a na zadnjoj stranici sa 587k?on je trebo bit drugi?

btw. ako je frozein pregledan i nema šanse da ima toliko bodova,kako onda chombe91 ima 599,166 ako mu se ovaj score zbraja sa bonusom + 15(jumps) * 1000(jer se svaki jump konta kao 1000 bodova) onda ispadne 580569....
Nije zaboravljen. Detaljno sam sve zbrojio i nema šanse da sa bonusom od 10k + 2-3k što bi trebao minimalno dobiti, rezultat mu se poveća za 300 bodova.
Cestitke momcima, dobra igra je bila ovaj put.
hvala hvala 
kad ce bobe lave kasnite vreme je novac  
Mbeatz je napisao/la:
hvala hvala 
kad ce bobe lave kasnite vreme je novac  
Bobe uvijek dođu za 1-2 dana. Ovisi sve o pošti BiH 
icco22 je napisao/la:
Bobe uvijek dođu za 1-2 dana. Ovisi sve o pošti BiH 
ja sam iz njemacke tako da do 2020 bi trebalo stic  
Cestitke momci, igra je mrak bila 
Mexx je napisao/la:

Druže jel se ti drogiraš o.O
Tebi ni iz dzepa ni u dzep, sta se zamaraš zbrajanjem scorova, licno sam vidio da ova igra ima specifican nacin zbrajanja ovih poena ni Bog sami ne zna kako dobijaju ovakve scorove.
bogetina je napisao/la:
Druže jel se ti drogiraš o.O
Tebi ni iz dzepa ni u dzep, sta se zamaraš zbrajanjem scorova, licno sam vidio da ova igra ima specifican nacin zbrajanja ovih poena ni Bog sami ne zna kako dobijaju ovakve scorove.
ako vec eliminira radi "varanja",onda neka pregleda sve,jer nema šanse da on ima toliko bodova..
Nemam se ja vremena dalje raspravljat sa vama. Pregledavalo je troje ljudi i takav je rezultat. Uživajte.

Post dobio aplauz od Enis

nagrade isporucene
BRUTAL je napisao/la:
nagrade isporucene
Zahvalni na nagradama 

Post dobio aplauz od Enis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.