Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[REZULTATI] Wallpaper #2

354 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.05.2014. u 23:00

Dobro vecer,
glasanje je zavrseno sa sljedecim rezultatima:

1. mjesto SmitoBona

2. mjesto MY7H

3. mjesto KNARK

Ukupni rezultati izgledaju ovako:

1. + (1 glas) Elcesum

2. ++++++++++ (10 glasova) Knark

3. +++ (3 glasa) MedzidLD

4. +++++++++++++++++++++++++++ (27 glasova) MY7H

5. ++++ (4 glasa) PitPet

6. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (56 glasova) SmitoBona

Hvala svima koji su ucestvovali i glasali  cestitke pobjednicima.

Nagrade:
1. 200 Bodova +10 dana premiuma
2. 150 Bodova +5 dana premiuma
3. 100 Bodova

VOTE:

http://gamers.ba/forum/27/213762/-vote-wallpaper-2/
Ma nema niko ravan smiti na povom portalu
Hvala svima koji su glasali. Svaka čast tebi (56 glasova  ) i MY7H-u. 

LP

Post dobio aplauz od SmitoBona

definitivno najbolja slika pobjedila svaka cast svima koji su ucestvovali
Ma nema šta najbolji si rad uradio.
Al brate pusti da netko drugi osvoji neki contest :D
Želim da se glasanje ponovi, ne zanima me, al varao si !

NIŠTA +1 PONAVLJAJ ! 
MY7H ubio nogama.
BUNTAAAA je napisao/la:
Ma nema šta najbolji si rad uradio.
Al brate pusti da netko drugi osvoji neki contest 
Ja uradim rad cisto zato sto mi dodje da placem kad vidim da za mjesec dana, od ovoliko usera, ja imam samo 4/5 prijava.
Čestitke svima  3 glasa not bad ::BlackGuy::

SmitoBona je napisao/la:
Ja uradim rad cisto zato sto mi dodje da placem kad vidim da za mjesec dana, od ovoliko usera, ja imam samo 4/5 prijava.
Gori ste od Italijana

Post dobio šamar od SmitoBona

Hvala svima na glasovima i komentarima, također čestitke Knarku i Smiti  

SmitoBona je napisao/la:
Zato sto teme koje nisu potrebne uopšte portalu završavaju a kategoriji "zanimljivih" a zanimljivi kontesti koji traju po mjesec dana izadju iz vidljivih tema..
Treba se napravit posebna kategorija za konteste koja bi bila ispod kategorije aktivnih pitanja ili jednostavno da ne stavljate svakakve teme u zanimljive..

Čestitke pobjednicima i učesnicima. Smito sljedeci put nemoj ovako dobro radit jer postajes ofiran i svi znaju koji je tvoj rad :D
Cestitke momcima, zasluzene pobjede.
Cestitke svima nisam se ovaj put prijavljivao jer sam los sa wpovima sljedeci wotm saljem rad :)
Hehe i ja sam glasao za Smita. Uvjerljivo po meni najbolji rad. Ovo za desktopa se ubilo 

Čestitke svima a drugima više sreće sljedeći put!

Evo malo i ja vježbam te Wallpapere pa se prijavim sljedeći put. Ako budem valjda ću dobit 1 glas haha 
Chombe91 je napisao/la:
Zato sto teme koje nisu potrebne uopšte portalu završavaju a kategoriji "zanimljivih" a zanimljivi kontesti koji traju po mjesec dana izadju iz vidljivih tema..
Treba se napravit posebna kategorija za konteste koja bi bila ispod kategorije aktivnih pitanja ili jednostavno da ne stavljate svakakve teme u zanimljive..

Čestitke pobjednicima i učesnicima. Smito sljedeci put nemoj ovako dobro radit jer postajes ofiran i svi znaju koji je tvoj rad 
To je najmanje razlog loseg odaziva. Pravi razlog je sto su lijeni, manjak vremena itd.

Sto se mog walla tice, imam svjedoke da sam ga uradio dan prije, jucer, za 20 min i to cisto iz gore navedenog razloga.
SmitoBona je napisao/la:
To je najmanje razlog loseg odaziva. Pravi razlog je sto su lijeni, manjak vremena itd.

Sto se mog walla tice, imam svjedoke da sam ga uradio dan prije, jucer, za 20 min i to cisto iz gore navedenog razloga.
Ma znam ja da je to tebi pi***n dim za uradit, ali nije ostalima.

Siguran sam da bi još neko pokušao uraditi nešto da je tema bila u zanimljivim i da im je bola oči 2 sedmice. Znam da je ova tema u roku od 4-5 dana izašla iz zanimljivih.
Nemoj se uvrijediti knark ali to je sve po tutorialu gotovo nista nisi izmjenio jedino render :/ Nemoj misliti da te hejtam niti sam bio korisnik ali bilo je boljih radova koji nisu preko tutoriala mozda da ali ne skroz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.