Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sigurni prodavaci preko Pik-a

310 pregleda · 24 odgovora · otvorena 22.04.2014. u 17:18

Pozz ekipa,
trenutno raspolazem sa 800 do 900 KM max i namjeravam ih potrositi na novi komp namjenjen gamingu.
Na piku sam nasao jako puno zanimljivih ponuda.
Zanima me kakva iskustva vi imate sa time, da li ste kupovali preko pika od nekih prodavaca.
Iz nekog razloga sam skeptican oko online kupovine, ali opet ne isplati mi se ici recimo u Banja Luku da kupim komp od npr mickey84.
Pitanje je mozda smijesno, ali eto cijenio bi ako podijelite vasa iskustva.
Unaprijed hvala
MIREEEE je napisao/la:
Ma safe je druze..I ako te scama odes mu kuci s policijom i to je to ..jer kupujes na piku ne na ebayu pa da se bojis da ce neko da te sjebe a da neces moci uraditi nista po tom pitanju.Normalno da neces kompjuter dobiti preko brze poste ..Moraces se naci s likom licno i tako ces pogledati ima li kakvih nedostataka itd,itd,itd..
Stto ne mozes dobiti komp preko brze poste svega ti ?

Meni ovaj mickey84 poslao sve brzom poštom kako je dogovoreno 100 % siguran 
emsel je napisao/la:
I koliko si novca dobio ? Samo za koliko te zeznuo ili malo vise i jesul uracunali i sudske troskove ?  
Dobio sam pare za telefon + 300 KM odšetete + on platio sudske troškove
VendettaBIH je napisao/la:
Kolega, ja sam ti uzimao kod http://icomputersi.pik.ba/, i sve je prošlo fer i korektno. Došlo odma za dva dana koliko se sjećam. Kupio PC od 920 maraka, leti PC  :D
Drago mi je vidjeti toliko puno pozitivnih iskustava sa Pikom, izgleda da cu i ja tako onda.
Sta si tacno kupio za te pare, ako ti nije problem napisati  :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.