Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba uskršnji event!

867 pregleda · 33 odgovora · otvorena 15.04.2014. u 00:10

Pozdrav gameri!

- 20.4.2014. godine će se organizirati neki mali event na portalu gdje ćete moći zaraditi vrijedne nagrade. Pošto će ovi biti prvi put da se na gamers.ba organizira event ovog tipa, odlučio sam napraviti temu.

- Riječ je o sakupljanju jaja po forumu. Negdje na forumu biti će 5 uskrsnih jaja, različitih boja. Nitko osim mene i određenoga global moderatora neće znati gdje se jaja nalaze. Cilj ove igre jeste da pronađete to jaje među komentarima/temama/vijestima te da uzmete nagradu.

- Vaša jaja koja ste pronašli staviti ćete sa dokazom ( SS + link do komentara/teme/vijesti ) na temu koja će biti stavljena kada event počne 20.4.2014.

- Ukoliko bude poteškoća u pronalasku uskrsnih jaja stavljati će se hintovi.

Nagrade koje mogu biti po jajima:

Boja1 --> 100 bodova
Boja2 --> 30 dana premiuma
Boja3 --> 50 bodova
Boja4 --> 40 bodova 10 premiuma
Boja5 --> 80 bodova

- Boje još nisu određene tako da sam ovo stavio ovako, da nebi bilo nekih zabuna izgledi uskrsnih jaja biti će postavljeni na temu 20.4.2014. tako da ćete znati šta tražite!

- Sva pitanja u komentar!
ViTA Approves.

:D
Imam ja otprilike 2 jajeta, koliko je to bodova?

Sretno svima u pronalazenju jaja. Potrudit cu se da vam napravim fina jaja. Jedno ce biti pink. To ce biti moje jaje, ko ga nadje ima aplauz od mene.
SmitoBona je napisao/la:

Sretno svima u pronalazenju jaja. Potrudit cu se da vam napravim fina jaja. Jedno ce biti pink. To ce biti moje jaje, ko ga nadje ima aplauz od mene.
Nemoj da se omakne pa da i jedno fino dijete npravis 
Najvjerojatnije:

Zlatna
Srebrna
Pinki
Smedja
I još neka po izboru FA moderatora 
uskrs i vaskrs padaju na isti dan isto tako i internacionali dan cannabis marihuane 420 

tako da .... GET EGGS, GET POT, GET SMASHED 
torQ7u je napisao/la:
uskrs i vaskrs padaju na isti dan isto tako i internacionali dan cannabis marihuane 420 

tako da .... GET EGGS, GET POT, GET SMASHED 
Treba glavno jaje veliko, ogromno, zeleno sa texturom headova 
SmitoBona je napisao/la:
Treba glavno jaje veliko, ogromno, zeleno sa texturom headova 
o tom ti pricham  napravit special nugg egg 
Da se neko jaje dimi za taj dan hhahah

Inače vam je ideja veoma dobra!  
Za Novu godinu cemo trazit stolove po kaficima 
Odlična ideja, ovaj gore bi mogao malo na hlađenje.

Makar 3 da nađem  
SmitoBona je napisao/la:

"otprilike" ?  Jel ih to nisi mogo nać' pa si morao bubnut haha

btw. dobra ideja, valja nać šta haha 
Vidio sam nešto slično nedavno na nekom forumu. Samo što su skupljali dijelove keyeva tj. kad skupiš svih pet djelova dobiješ zamjenski key za neku igru. :)
Bit će i ovo zanimljivo samo da se sakriju na neka normalna mjesta :D
Sviđa mi se ideja 
brao za ideju jedva čekam da počne.
Fina ideja,

Vjerujem da ce jedno sigurno biti kod recenzije, jer tamo niko i ne zalazi, prasina se vec nahvatala.
Kad bude bajram stavite da kurbane trazimo   

Dobra ideja, svidja mi se a pogotovo jer to trazenje nece biti uzaludno. Takodjer mislim da su ove nagrade adekvatno raporedjene i da cemo se svi fino zabaviti 

Keep it up!

@
Propo mi fazon vec neko napisao  
Puno je membera, a samo pet jaja, ili će više membera moći naći isto jaje više puta ? (Iako nema smisla, jer kad neko stavi SS, to isto jaje može svako pronaći.)

Također, trebao si staviti ilustracioni SS kako bi pronalazak jajeta izgledalo, gdje bi jaje stajalo itd.

Orginalna ideja, pohvalno, ali ipak ima i mana koje sam gore naveo a koje nisu zanemarive ako će već biti imalo takmičarskog duha u sve tome 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.