dali je moguce da snimim navigaciju i da je koristim u autu dali postoji mogucnost ?
Diskusija
navigacija na cd-u
75 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.04.2014. u 17:49
Kako misliš to da izvedeš? Zna se šta je navigacija, treba ti GPS uređaj, koji ima u sebi memoriju, u koju ti pohranjuješ mape.. Ako misliš da ubaciš navigaciju/mape na cd/dvd i da to pokreneš putem ugrađenog playera u autu, nemoj ja te molim.
Elysium je napisao/la:
Kako misliš to da izvedeš? Zna se šta je navigacija, treba ti GPS uređaj, koji ima u sebi memoriju, u koju ti pohranjuješ mape.. Ako misliš da ubaciš navigaciju/mape na cd/dvd i da to pokreneš putem ugrađenog playera u autu, nemoj ja te molim.
s4mir je napisao/la:
ali imam radio sa DVD na koji tu pise da moze da se koristi navigacija ??
Elysium je napisao/la:
Koje auto imaš? Da li imaš ekran/displej u autu?
Mislim da ces konkretniji odgovor dobiti u skoda servisu ili nekom fanclub forumu nego na gamersu gdje je 90% membera do prije par godina sjedilo u autosjedalicama za djecu.
Auto mora imati navigaciju, a na cd-u su ti mape. Cd uzimaš u ovlaštenom servisu ili putem interneta naručiš.
auto ti vec mora imati navigacuje preko cd-a ubacujes samo mape znaci ako izadje upload bih mapa ti skines na cd i furaj, a za navigaciju ti treba gps uredjaj
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.