Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

U vezi MYM repke. Moja je zadnja.

848 pregleda · 21 odgovor · otvorena 06.07.2007. u 01:52

Ovako, dosta vise prepucavanja, ovo ce otic' gdje ne treba, daleko od igre -- kao u CS'u.

Razmjenite emaile na ovom topicu i dogovorite se oko tajminga za te meceve, na kraju krajeva nije bitno samo se dokazati, nego da se izaberu pravi ljudi i da se igra na sljedecim turnirima sa pravom postavom, koja nece izgubiti, iako ni to ne garantuje ( uvjek ima bolji )....
Sto se mene tice voli bih da vidim u kanalu " frozen throne bih-1" preko 10 igraca makar jednom u zivotu, pa barem oni bili prljavi doteri heh =)...

Pa eto, molim vas, bez glupih komentara da ne bi djaba padali bodovi, razmjenite emaile, odredite tajming i uzivajte =).

Macag_g, koliko tvoj mozak mora biti malouman i nezreo da ne shvatas da sam ovo stavio UPRAVO ZATO da se ne bi svadjali, ja SAM OVDJE POTPUNO EBENO NEUTRALAN SHVATAS LI TO COVJECE?

Ovim ostalim cu izbrisat postove -.-, svima sem spejdu ffs omfg....
Lizard, kakav pajdo...
Komanduje ko da je predsednik BiH a ne moderator
HAHAHAHAHAHA
Zao mi te coece, daj malo izadji napolje, mozda ce mi
postovi trajat i po 10 minuta!!!

hahahaha, idoli, majke mi idoli...
Machak_g je napisao/la:
Lizard, kakav pajdo...
Komanduje ko da je predsednik BiH a ne moderator
HAHAHAHAHAHA
Zao mi te coece, daj malo izadji napolje, mozda ce mi
postovi trajat i po 10 minuta!!!

hahahaha, idoli, majke mi idoli...

Zapravo, ja sam taj koji ti brise postove. Rekao si da je ovo "nas forum", i time dokazao moju tvrdnju o tome koliko si nesposoban da ucestvujes u nekoj raspravi i odlucio sam da ti vise ne mozes pisati na ovom dijelu foruma.
Rekao si da ne znas sta si radio mjesec dana ovdje. Iskreno, ne znam ni ja, nisam procitao ni jednu vrijednu rijec od tebe, tako da...

Subota negdje od 6 pa nadalje, neka mi se jave ovi sto su htjeli mech.
won.anDRey je napisao/la:
Zapravo, ja sam taj koji ti brise postove. Rekao si da je ovo "nas forum", i time dokazao moju tvrdnju o tome koliko si nesposoban da ucestvujes u nekoj raspravi i odlucio sam da ti vise ne mozes pisati na ovom dijelu foruma.
Rekao si da ne znas sta si radio mjesec dana ovdje. Iskreno, ne znam ni ja, nisam procitao ni jednu vrijednu rijec od tebe, tako da...

RESPECT !!!

Lizzz bas za taj room na bnetu, ja sam svako vece al' nazalost nema nikoga ija bi najvise volio da dolaze na nas kanal, barem ovi wc3 igraci, al tako nam je jbga.

Ttempest nas ima rekao sam ti nadzi ekipu i ja igram, al' ako moze posle 8. jer imam turnir tako da nemogu.

EKIPA:

won.anDRey
AjS.
Valhalla
SpadeFive
.................... = ako bude potrebno (lizzard, sweetlaw, zawn.. .) neko ce se odazvati
a sta bi s onim iz prethodne teme, sa onima sto su rekli da ce nam prosuti mozak ? Hocu s njima prvo

Zadnji edit: 06.07.07 u 05:10:57

Iz ovog trenutnog sastava samo Ttempest zeli da igra za repku, mi ostali nemamo zelju.Slobodno sebi pravite repku,ne znam u cemu je problem!?!
Kao sto je kyoshi rekao mi smo se u poslednji tren ubacili na turnir,znaci vi niste imali pojma o turniru i sada nas napadate da smo mi sebe sami proglasili ,,reprezentativcima",pa dajte molim vas...Sta mi imamo od toga sto igramo za ,,repku"
Meni licno posle ovih vredjanja i svakakvih gluposti upucenih na nasu stranu ne pada na pamet da igram protiv vas!!!
Ajd zdrao!!!

Stvrano mi vise pun k urac ponavljanja!!! Jbt jeste maloumni?!?

A ti guster ne pravi se pametan! Imate mail od Ttempesta,vise vam ne treba ni od koga!!! Ttempest je dobar igrac sigurno jedan od najboljih!!!
legionare je napisao/la:
Iz ovog trenutnog sastava samo Ttempest zeli da igra za repku, mi ostali nemamo zelju.Slobodno sebi pravite repku,ne znam u cemu je problem!?!
Kao sto je kyoshi rekao mi smo se u poslednji tren ubacili na turnir,znaci vi niste imali pojma o turniru i sada nas napadate da smo mi sebe sami proglasili ,,reprezentativcima",pa dajte molim vas...Sta mi imamo od toga sto igramo za ,,repku"
Meni licno posle ovih vredjanja i svakakvih gluposti upucenih na nasu stranu ne pada na pamet da igram protiv vas!!!
Ajd zdrao!!!

Stvrano mi vise pun k urac ponavljanja!!! Jbt jeste maloumni?!?

A ti guster ne pravi se pametan! Imate mail od Ttempesta,vise vam ne treba ni od koga!!! Ttempest je dobar igrac sigurno jedan od najboljih!!!

Mozda vi sebi izgledate sada kao svetci koji su spasili jadnu malu Bosnu i Hercegovinu od ne ucestvovanja na jednom turniru. Ali pogledaj sa druge strane, mozda vi i jeste dobri, pobjedili ste ove neke i Sa pa hajd' postovanje ali covjece mogli ste barem prvo obavjestit' na g.ba, ako nista ja bi organizovao turnir na GGC'u kao i uvjek :S......

Ovoliko izgubljenog vremena da procitam ove odgovore i nove i nove teme mi fakat nije trebalo...

Zadnji edit: 06.07.07 u 07:10:34

LizzarD je napisao/la:
Mozda vi sebi izgledate sada kao svetci koji su spasili jadnu malu Bosnu i Hercegovinu od ne ucestvovanja na jednom turniru. Ali pogledaj sa druge strane, mozda vi i jeste dobri, pobjedili ste ove neke i Sa pa hajd' postovanje ali covjece mogli ste barem prvo obavjestit' na g.ba, ako nista ja bi organizovao turnir na GGC'u kao i uvjek :S......

Ovoliko izgubljenog vremena da procitam ove odgovore i nove i nove teme mi fakat nije trebalo...

E jbg sada,ja jedno ti drugo...Ali nema veze vi ovo shvatite kako hocete...MI smo jednostavno videli prazno mjesto na jedno turniru i prijavili se,zeljeli smo da odigramo par meceva i nista vise...Ali ovo se pretvorilo u pravi cirkus!!!
A i ja koliko se secam machak vam je dao svoj msn i rekao ko zeli da igra da se prijavi,vi niste mogli da se dogovorite,niste se ni javljali samo ste nama nesto srali i dobacivali na ovom forumu!!! Evo Ttempset sada zeli da pravi repku okupite se oko njega on je pravi vodja i mislim da je jedinu u stanju da nesto uradi!!!
Ajd zdrao!!!
Hehe, nikad dosta rasprave ha !? xD
Ma hajde ja sam tu uvijek, temepest je lik normala i mi smo se dogovorili i sve, to je uredu
Mozemo i odma igrati na GG-u kada god, ko god hoce i misli da zna upravljati ****nim herojem... Nije fazon da se svadjamo nego da igramo. I hajde odma da smilimo i nadjemo nacin da se zabavimo i igramo
Peace
SpadeFive je napisao/la:

EKIPA:

won.anDRey
AjS.
Valhalla
SpadeFive
.................... = ako bude potrebno (lizzard, sweetlaw, zawn.. .) neko ce se odazvati

bit ce potrebno, andrey ne igra dote jer nikada nije naucio.
Ako se igra na orginalu mogo bih i ja doć da vidim jesam li oslabio...kad ste mislili igrat mrsko mi čitat sve ove silne postove?
Ttempest je napisao/la:
I sta je sad, hocete igrati sutra ili necete?

Pa ti si bash lud ako kontash da cu ja svoju subotu potrositi na igranje dote.
Miko sad te i ovi iznevjerise , neka neka ! hahah
˘poisoN je napisao/la:
Pa ti si bash lud ako kontash da cu ja svoju subotu potrositi na igranje dote.

Cisto sumnjam da ce se igrat celu subotu al ajd ko zna mozda se mec oduzi na jedno 5-6 sati!!!
Mi smo ludi sto se uopste raspravljamo i dogovaramo neke meceve sa vama...ccc
legionare je napisao/la:
Cisto sumnjam da ce se igrat celu subotu al ajd ko zna mozda se mec oduzi na jedno 5-6 sati!!!
Mi smo ludi sto se uopste raspravljamo i dogovaramo neke meceve sa vama...ccc

To ti i ja kazem , lagano ih iskulirate i cao !

Moze im samo krivo biti , a to je nesto najbolje !
Mahh, :\ ljudi pa svadjate se po' godine za ovo.. ma lol.. ne znam zasto trosim zivce uopste kao i vrijeme...

Ako cete igrat' igrajte, ako necete nemorate, mene fakat ne zanima vise..
Andrey i Lizzard, jel mogu ja nesto da napisem?

Ajd, pocecu kada mi date neki znak!
ja ne znam puno o ovoj doti
ali znam jedno...kad se udje u onu igru i sad ima onaj glupi bot koji po ip-u izbaci iz koje si drzave...i naravno svaka drzava ima svoju kraticu...a naravno za bih pise unknown...
e sad jedno pitanje za ove "predstavljace"
koga vi uopce predstavljate?
hahahahaah
Alasto)2 je napisao/la:
ja ne znam puno o ovoj doti
ali znam jedno...kad se udje u onu igru i sad ima onaj glupi bot koji po ip-u izbaci iz koje si drzave...i naravno svaka drzava ima svoju kraticu...a naravno za bih pise unknown...
e sad jedno pitanje za ove "predstavljace"
koga vi uopce predstavljate?
hahahahaah

meni ne piše unknown meni piše "ba"...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.