Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[G] Restart bodova?

1.571 pregled · 66 odgovora · otvorena 30.03.2014. u 11:08

Pozdrav ljudovi,

čisto informativno da vidim koliko vas je za ovu opciju? Pošto svi dobro znate kako su nakucavani bodovi i kako su već odavno u većini slučajeva izgubili smisao? U narednom periodu bi ljudi koji su imali dosta bodova dobili neku medalju posebnu (nakon restarta) pa bi se krenulo u novu zaradu bodova (spustio bi se i kriterij za rankove).

Mislim da je potreban globalni restart bodova, pošto su izgubili već odavno smisao.

Morao sam se vama obratiti, jer ne želim ništa da radim bez kooperacije sa vama.

Da vas čujem, opletite?
Glasao protiv restarta!. Jednostavno, nisam željan bodova, ali ako sam se ja mogao potruditi da skupim ovo što imam, može vala svako.

Ne vidim svrhu ovog poteza, stvarno.

EDIT: Onda bi bilo najbolje da ukinete bodovni sistem i da se rank dobije na osnovu provedenih sati na portalu/postovima, jer ovo resetovanje bodova nema logike.
DA ! Ako vec hoćete restart, vratite stari rank.  
Da mi je znat ko ti puni glavu glupostima
Enis je napisao/la:
statistika ostaje, aplauzi, samari, vijesti, pomaganja, recenzije..

Svakako sada kada se dodjeljuju statusi niko ne gleda na bodove, upravo zbog toga i zbog nacina na koji su zaradjeni. Znam dobro da ima bar 10,000 bodova na portalu ilegalno stecenih. Kako ja da gledam covjeka po bodovima i da mu dam status, a znam da mozda i nisu njegovi? Zato postoji statistika ;)
U historiji gba nije bilo restartovanja bodova,zasto bi sad bilo?
Kako god ja sam na nuli svakako,samo nek ostanu stvari iz shopa što su već kupljene..
Bilo je vise glasova za restart, ali ipak bodovi nece biti restartovani.

Vecina vas je poletila da napise post prije nego sto je procitala temu pazljivo, citiram samog sebe 'čisto informativno da vidim koliko vas je za ovu opciju?'

Ide lock, hvala ne glasovima i komentarima.  

@atila : znači ako neke stvari nisu bile u historiji gamersa ja ih ne smijem primjeniti? #bullshit Naravno da smijem i hoću, ali ovaj put ne.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.