Diskusija
Rezolucija slike za majicu
88 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.03.2014. u 19:37
Izmjeri lenirom, metrom ili s nečim trećim veličinu majice tj koliko bi htio da taj logo bude na majici. U PS -u možeš napraviti dimenzije u cm, samo je bitno znači da sebi odrediš koliku veličinu hoćeš da ti bude na majici.
Može i ta varijanta što ti je napisao momak prije mene, a evo ti i ove dimenzije ja sam po ovome sebi pravio.
Moze li mi neko reci ime stranice ili sta vec na kojoj mogu uraditi ovo ;
Sliku sa kompa stavim te vidim kako bi ona izgledala na majici prije printanja,a da nije photoshop program
Sliku sa kompa stavim te vidim kako bi ona izgledala na majici prije printanja,a da nije photoshop program
Zhak je napisao/la:
Moze li mi neko reci ime stranice ili sta vec na kojoj mogu uraditi ovo ;
Valjda na to misliš
BUNTAAAA je napisao/la:
Nebitno je kolika je rezolucija slike, ako ces ti tamo gdje ces printat dati sliku u .jpg ili .png formatu. Slika se svakako mora prvo pretvoriti u vektor da se moze stampati na majicu, znaci taj ko ce ti stampat je mora ponovo crtat u vektorskom formatu, znaci rezolucija treba da bude dovoljno velika da se mogu vidjeti detalji slike, tj. da se moze prenijeti u vektor, a kazes ti kolike dimenzije u cm hoces da ti slika bude na majici i moze se odradit', rezolucija slike ti ne utice na to
mersimthebody je napisao/la:
Nebitno je kolika je rezolucija slike, ako ces ti tamo gdje ces printat dati sliku u .jpg ili .png formatu. Slika se svakako mora prvo pretvoriti u vektor da se moze stampati na majicu, znaci taj ko ce ti stampat je mora ponovo crtat u vektorskom formatu, znaci rezolucija treba da bude dovoljno velika da se mogu vidjeti detalji slike, tj. da se moze prenijeti u vektor, a kazes ti kolike dimenzije u cm hoces da ti slika bude na majici i moze se odradit', rezolucija slike ti ne utice na to
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.