Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Minecraft Server belaj

138 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.03.2014. u 21:29

Hola. Za početak, uzeo sam server na <hosting sklonjen>

I prije sam tamo uzimao i sve je bilo u redu. Međutim, sa minecraft verzijom 1.7.2 pa sve do 1.7.5 - non stop mi piše samo "logging in" kad pokušam ući, i nikad da uđe. Server normalno radi sudeći po logovima, i prije je sve bilo ok. Prijedlog?
jel samo tebi ili? bice da ti je do klijenta.
ViTALiTY je napisao/la:
jel samo tebi ili? bice da ti je do klijenta.
Nije još prijatelj probao, sad će on kući pa će vidjeti... Može PM klijent neki?  Server je 1.2.5 verzija.
BannedOTF je napisao/la:
Nije još prijatelj probao, sad će on kući pa će vidjeti... Može PM klijent neki?  Server je 1.2.5 verzija.
Ide ti cijeli vodic na pm 
Ako će ti šta pomoć, pošalji mi ip na pm da probam ući :)
BannedOTF je napisao/la:
Čekaj, ako sam sve pofatao kako treba, server je 1.2.5 verzija a tebi klijent 1.7.5? Ako je tako, normalno da ne možeš ući, da bi ušao na taj server moraš imati istu verziju klijenta, dakle 1.2.5...
Brix je napisao/la:
Čekaj, ako sam sve pofatao kako treba, server je 1.2.5 verzija a tebi klijent 1.7.5? Ako je tako, normalno da ne možeš ući, da bi ušao na taj server moraš imati istu verziju klijenta, dakle 1.2.5...
Jao koji sam ja debil. ugl eto update sam mcmyadmin, update sam server, update sam svoj klijent, ali sad mi daje "minecraft error: failed to login: invalid session (try restarting your game?)
BannedOTF je napisao/la:
Jao koji sam ja debil. ugl eto update sam mcmyadmin, update sam server, update sam svoj klijent, ali sad mi daje "minecraft error: failed to login: invalid session (try restarting your game?)
Stavi u server.properties offline mode na true pa ugasi i upali server

Btw. Preporučujem ti da sklonište link hostinga da ne bi pojeo bananu zbog reklame...
Riješen belaj, ja debil isp'o ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.