Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Dobrolopta za malog Ajdina i njegovu porodicu!

337 pregleda · 2 odgovora · otvorena 19.03.2014. u 17:45

Dragi moji, dobri moji!

Teška srca objavljujem ovaj tekst te vas molim za pomoć!

Mali Ajdin, naš junak, naš heroj, budućnost naše države, je mali dječak sa svojih 6 godina koji odrasta u patnji i bolu od samog svog rođenja.

A ne zna mali Ajdin za bolje! Ne zna on da nije uredu da spava na propalom kauču, ne zna on da nije uredu da malo dijete odrasta u izgorenoj kući, kući punoj vlage koja prokišnjava na sve strane, ne zna on da nije uredu da u kupatilu ima ogromnu rupu na plafonu i da se zimi kupa na minus 15.

Misli naš Ajdin, naš ponos, da to sve tako treba i da je kod druge djece isto tako ali nije moj Ajdine, nije – imaju druga djeca puno više, imaju ali ne cijene, ali ako Bog da imat ćeš i ti.

Ne tražiš ti ništa, ne tražiš ni bicikla, ni autiće, ni motore, ne tražiš ni čarapice dragi naš Ajdine, ne tražiš iako su ti potrebne. Ti samo tražiš da odrastaš normalno i bezbrižno se igraš kao svi tvoji vršnjaci.

Ima naš Ajdin oca, oca koji je tri puta ranjavan, oca koji je obolio od karcinoma pluća i kojem je odstranjeno desno plućno krilo. Ima naš Ajdin i majku, majku koja je sa dijagnozom šizofrenije, a ima i bracu svog od kojeg se ne odvaja i svoju seku – svi oni tebi pružaju puno ljubavi naš Ajdine, a drugo ti u ovom trenutku ne mogu ni pružiti.
Imao je Ajdin još jednog bracu, bracu koji je zbog hladnoće u kući umro 15 dana nakon rođenja i u ovom trenutku se kunemo da nećemo dozvoliti da se ti Ajdine, naš hrabri dječače, razboliš ili da ti bilo šta fali, velikim Bogom se kunemo.

Transakcijski račun za uplate u BiH :
Intesa Sanpaolo Banka BIH – 154-160-20044490-67

Za uplate iz inostranstva :
Banks name : Intesa Sanpaolo Banka BIH
SWIFT CODE:UPBKBA22
IBAN: BA39 1541602004449067

Svrha : Pomoć za Ajdina

Paypal : [email uklonjen]

Udruženje ”Pomozi”, Brčanska 17, 71000 Sarajevo

Zahvaljujem vam se unaprijed
ja vam odobrim da podignete temu, ALI NE DA REKLAMIRATE SVOJE RETARDIRANE PORTALE PREKO AKCIJA!

Ja taman pomislim gledaj pametan momak, trudi se za akciju da pomogne nekome kad ono koristi nečiju bolest kako bi promovisao svoj portal. Pa sramite se, bruka ste čovječanstva!

Updateovao sam temu, obrisao reklamu i ovdje ide LOCK!
Ovakve teme se trebaju zaključavati !

Post dobio aplauz od Enis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.