Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Banja Luka, internet klub ili nesto slicno

195 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.03.2014. u 01:43

Dobro vecer dragi gameri, sutra dolazim u Banja Luku, imam nekih obaveza, ostat ce mi par sati slobodno pa bih molio nekog banjalucanina ako moze da mi malo pomogne. Gdje mogu naci neku dobru igraonu (internet klub) ili nesto slicno da malo "ubijem" vrijeme.

Ako netko ima da je slobodan sutra, da zeli na kavu/kafu neka se javi, ja castim. 

Svaki prijedlog/ideja je dobro dosla.

U BL sam od 1/2 do mozda 5, tako da imam slobodno ta neka 3/4 sata.
sta ce ti internet klub prosetaj boskom, kastelom, pogledaj kakvih dobrih zena ima i proci ce te vrijeme :D
Imaš swordfish koji se nalazi u blizini boske. Lokacija, http://wikimapia.org/1767608/bs/Stari-zanatski-centar samo sidjes niz stepenice (bolje bi bilo sa ove strane gdje se nalazi tržni centar/hotel vidović) i kako si sišao ideš lijevo i eto te! 

Ili još bolje pitaš nekog klinca da te uputi!

Post dobio aplauz od b0k1

e je**m te u celavu glavu,

trazis internet klub da ubijes vrijeme, sjedi negdje u kafic naruci kavu i gledaj zene.

pa sve te moram ucit
Telefon: 051-218/564
E-mail : [email uklonjen]

Adresa:

Stari zanatski centar
Suturen
Jevrejska bb.
Imas i reaktor kod kruznog t0ka 

Nadomak Lausa 
b0k1 je napisao/la:
Imas i reaktor kod kruznog t0ka :)

Nadomak Lausa :D
Reaktor nije preporucljiv, zadimljena prostorija sa ne tako dobrim racunarima kao SF, takodje u Banja Luci postoji i PS4 igraonica ali je kasno sada da momku ostavljamo info.
k1d89 je napisao/la:
Telefon: 051-218/564
E-mail : [email uklonjen]

Adresa:

Stari zanatski centar
Suturen
Jevrejska bb.
Mogao si se bar javiti, javila mi se neka zena, majka vjerovatno, kaze neces ti prije 6...  
darkec je napisao/la:
Reaktor nije preporucljiv, zadimljena prostorija sa ne tako dobrim racunarima kao SF, takodje u Banja Luci postoji i PS4 igraonica ali je kasno sada da momku ostavljamo info.
Kao da je bitno 80% gamera pusi 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.