Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Shop Banja Luka

114 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.06.2013. u 12:43

Da li Banja Luka poseduje neku prodavnicu sa "dobrom" gaming opremom i ako da, gde se nalazi?
Boga mi slabo toga ima,jedino tamo u Media marketu se moze nac nesto,al i to je slabo..
Toliki nam je grad a slabo tih prodavnica ima. Mada imas u Gospodskoj u Biscomu. Imaju SS, Razer, MadCatz i jos gamerske opreme.
ViTALiTY je napisao/la:
Toliki nam je grad a slabo tih prodavnica ima. Mada imas u Gospodskoj u Biscomu. Imaju SS, Razer, MadCatz i jos gamerske opreme.
ee da sad se i ja sjetih,moze otici tamo,al kolko sam vidio cijene su malo rec 
Doowla je napisao/la:
Boga mi slabo toga ima,jedino tamo u Media marketu se moze nac nesto,al i to je slabo..
Ne lupaj kad ne znas...

Imas comtrade u merkatoru(pored Aquane, SteelSeries i Razer oprema.

U media marketu mozes kupiti samo Bloody.tw mis koji je isto dobar, to je to sto ima tamo od gejmerske opreme.

U Biscomu imas isto u gospodskoj ali nema bas mnogo izbora.
Ma joj slabo kod nas, neki dan kontam nemamo ni gdje kupiti mob, sem onog mobile gdje je skuplje za 200-300km nego na univerzalno..
A jedino gdje sam primijetio tako tih podloga jeste biscom onaj u gospodskoj i comtrade ..
Ja sam sebi uzimo preko ebay, misa, sluse, podlogu ..
Biscom u gospodskoj , ComTrade u Merkatoru ima i INFOCOM nesto malo , a MediaMarket ima jedan-dva misa i jedva-dvije podloge nista vise . Ali u svim prodavnicama gaming i ostala oprema je veoma skupa , otidji npr. u Biscom pa ces se uvjeriti .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.