Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Obavjestenje]Lud Zbunjen Normalan

333 pregleda · 24 odgovora · otvorena 11.03.2014. u 23:05

Eto ljudi jedna vijest u petak u 21:45 dolaze nam nove epizode omiljene domace serije  

Kaze Combe, aaaaaaa jes ti fin cuko, jel dresiran ?
Gospodja: Jeste )
Combe: Haj mu recite da pr'ne.

Fina vijest, mada sam vidio i najavu onaj kratki video da ce se prikazivati na NovojTV
Nadam se da su imali ideja, i da nisu taj nedostatak zamijenili sa vulgarnim riječima.
Valjda ce bit dobrih ideja prošli put kad su poceli nove epizode nisu vala bili smiješni kao one prve epizode kojim se dan danas smijem kad pogledam na yotube najbolje mi je kad faruk kaze damiru Misliš po sto puta hahaha
I ja se nadam(sipak),ja se eto prijatno iznenadio zaboravio sam cak i da snimaju 
Slazem se sa rajom iznad, valjda su nesto promijenili, jer ove zadnje 1-2 sezone su bile stvarno low.

Uglavnom napokon nesto i na FTV da se gleda, a i da valja.  
Amidža ne ponašaš se adekvatno  

http://www.youtube.com/watch?v=ps_J0X6RdYw
Sumnjam da će ova sezona biti toliko smiješna kao ostale prije ove, jer sumnjam da imaju dobrih ideja, jer po meni i u ovoj zadnjoj sezoni nisu mi bili toliko smiješni kao prije, naravno volio bih da griješim.
Šta nisu umrli' zadnju epizodu?

Post dobio aplauz od b0k1

Gospodja: Ja sam mislila da je ovo neka normalna emisija kao '60 minuta'
Čombe: Ja tih '60 minuta' nisam gledao, ali volio bih da vidim konkurenciju. Recite mi, koliko traje ta emisija '60 minuta'?

jedva čekam nove epizode 

@Asylah

zakasnili na let XD
NovaTV prije nasih pocela prikazivat, sramota 
Ma neće biti sigurno k'o prije, ali eto  dosadilo gledat' iste po 10 puta
Kriza je po mnogo toga nadmašila LZN, ali eto lijepo će biti gledati Izu i ostale na okupu  9-)
Haha fino fino :D Valjda ce biti bolje nesto najbolje su bile ona prva i druga sezona vec dok ove ostale malo losije al eto valjda ce bit nesto dobro :D
A sto kaze ovaj gore da su umrli,ispostavice se da nisu jer su zakasnili na avion :D
Što više snimaju to su im epizode gore. Ostaju bez ideja.
Nadam se da neće biti više vulgarnosti i sexualnih scena kao prije   ..Samo mi ide onaj Đebra na živce...
Ne može biti dosadno kad Mustafa glumi nema šanse, vrhunski glumac. To se jednom rađa u 50 godina. 
Nadam se da će biti slične epizode prvima, vidjet ćemo. 
"A jesu dobri zidoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" 

Fino je što snimaju ponovo, samo koliko će biti interesantno ostaje da vidimo.
Ma ovo the walking dead na bosanski nacin  :D . Malo ih ubiju , pa ih vrrate . Mozda ih opet ubiju ko yna  9-)
Samo bih volio da serija nema drugu dimenziju koja nije poznata među gledaocima, al eto šta danas očekivati..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.