Jucer lik stavio temu kaze ako iskljucis neke stvari u internet properties i ako ti je wirelles net kao sto je u mene da ce ping bit manji ja uradim to i sve bude uredu navecer dodjem da se connect na steam nemoze ja u mozillu neta ima odem u non steam nemoze restartam komp nemoze mi uc na msn udjem na non steam moze se connect na server.... reko ajde mozda je nesto do njih pa nece da se login na msn, ja jutros da udjem na msn troubleshoot firewall izgasen nemoze bit do nega ja udjem na steam da se connect na server nemoze prva crta stane , probo sam i non steam servere i steam servere ..... udjem na non steam moze da se connectuje, ja vratim pocetne postavke u internet propertiesu i opet isti problem 
probo sam repair preko troubleshoota neide, na steam se loginuje normalno al kad udjem u cs nemoze da se connectuje na server, probo sam i sa day of defeat isti problem
neznam mozel iko pomoc da rijesim ovo

probo sam repair preko troubleshoota neide, na steam se loginuje normalno al kad udjem u cs nemoze da se connectuje na server, probo sam i sa day of defeat isti problem
neznam mozel iko pomoc da rijesim ovo