Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[G.ba] Novi koordinator

4.656 pregleda · 150 odgovora · otvorena 24.02.2014. u 22:09

Pozdrav svima,

vjerovatno ste svi upoznati sa neaktivnošću predhodnog koordinatora koji se dosta vremena držao na poziciji. Zaslužno, da, ne nećemo diskutovati. Moja obligacija je da Vas obavijestim da sam od danas dana 24.02 u 13:00 postao novi koordinator Gamers.ba portala.

Prije par dana sam dobio poziv od Adnana Budimlića inače vlasnika ovog portala za one koji ne znaju da posjetim njegov ured kako bi popričali o situaciji na Gamersu i njegovom odlukom postavljen sam za koordinatora portala. Pored mene glavni za programiranje i sigurnost sajta biće Armin Muminović SaNtAa koji je moj dugogodišnji prijatelj, kolega i suradnik te me prati u svakom projektu pa tako i u ovom. Statusi su skinuti vLexinhu i q7eb2a, jer je on vlexov programer kojeg ja ne želim zadržati na portalu, ali ga ovim putem molim da mi se javi negdje kako bi riješili koliko mu je dužan Gamers.ba portal za njegov rad isto tako i upozoravam sve osobe koje su imale pristup gamersu da ne pokušaju to zloupotrijebiti, jer će se za svu načinjenu štetu u narednom periodu dok se ne pregledaju fajlovi okriviti dojučeranji oficijalni programer. Adis Hota 'skile' će ostati admin na portalu, jer je to najmanje što mogu učiniti za tu osobu koja je toliko doprinijela razvoju gamersa. Svi moderatori će biti redovno nagledani te ukoliko se primjeti duža neaktivnost bez logičnog obrazloženja izgubit' će status a ubrzo će njihovo mjesto popuniti drugi odgovarajući član koji je pokazao trud u toj sekciji.

Svako pitanje, molbu, zahtjev možete slati direktno na pm, mail ili fb profil. Na sve normalno ću odgovoriti i u skladu sa mogućnostima ispuniti vaše zahtjeve...

Obećavam da od danas nikada niko neće dobiti status na štelu, neće biti nepravilnosti u radu te ćemo težiti ka prosperitetu portala na svakom pogledu. Svaki upit će biti odgovoren ukoliko bude korektno napisan. Nema više kao prije, ignorisanja i slično.

U skorijem periodu ćemo pokrenuti CS 1.6 i CSGO server, a teamspeak3 nadam se da je aktivan. Čekamo root od BhTelecoma.

Napišite u postu slobodno sve što imate, neću brisati ukoliko ne bude uvrijedljivo. Idemo na neki profesionalniji nivo, a za početak to ćemo postići ako budemo sumirali vaša mišljenja i radili po vama. Ipak su članovi razlog zbog kojeg portal postoji!

I da, evo moj KONTAKT:

FB : http://www.facebook.com/enisalic
MAIL : [email uklonjen]
Cestitam, nadamo se pozitivnim promenama  

Post dobio aplauz od Enis

Čestitam. Samo bi volio da se vijesti malo češće pregledaju i napokon server  

Čestitam i želim vam puno sreće u radu. Nadam se dobroj saradnji i ugodnom druženju.

djes brutalni :3

nek je sa srecom 

Čestitam na poziciji. Valjda će konačno stvari krenuti na bolje 

Čestitam i pamet u glavu  

Aj svi se sad ulizujte a sta je god gejmersu bilo sve se na brutala svaljivalo.

I nek je vlexa otjero, hoce on da se drogira

Hajde ako Bog da  

Valjda ce krenut na bolje portal, HAHA 

GJ 

Heh, ja mislio nekakva zajebancija. Sve čestitike 

nadam se da je ovo neka nova era g.ba sajta, sretno 

PS Elysium-a promovirajte u admina/gmoda!!!

i naravno vratite nam je***i minecraft podforum!

ps. hvala vlexu za sve sto je uradio za sajt.. nije on malo godina ovdje 

Iskreno dok skile ne dođe i ne baci svoje mandže ovo je šuhveli.
Ne znam te bruće, ne znam da si doprinjeo forumu da ti baš zalužiš ovu poziciju. Možda si prije bio jako dobar member, ispravi me ako griješim. Hvala

Kako god, volio bih da je ovo stvarno istina  

Napokon se nesto desava.

Cestiam i sretno 

Fakat vrijeme bilo ♥

cestitke 

ma da si ti meni zdrav i ziv, a na gaymers cemo svi uticati da bude bolji , nisi sam 8-)

@headmyster

vlex down !  
Cestitke i sretno, valjda se popravi sta situacija   .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.