Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Trazim igru slicnu Travian-u

119 pregleda · 10 odgovora · otvorena 20.02.2014. u 23:25

Dragi ljubitelji Travian-a i ostalih strateskih igara , da li poznajete slucajno neku igru za PC , slicnu Travian-u ???  :)
Za PC - Age of Empires (bilo koji dio)

A ako trazis browser igru slicnu onda ne znam.
Jesi gledao Ogame, isti fazon samo u svemiru? 

Anno, Ikariam, Tribal wars
Igrao sam Ogame (dobra igra) ali mi je malo dosadila  :(
Age Of Empires i Anno sam vec preso skoro sve dijelove.
a travian mi je zarazna toliko igra, ali me pocinje nervirat sto je pmalo spora :) ako imate jos sta za predlozit, pisite :D
djomla93 je napisao/la:
Igrao sam Ogame (dobra igra) ali mi je malo dosadila  :(
a travian mi je zarazna toliko igra, ali me pocinje nervirat sto je pmalo spora :) ako imate jos sta za predlozit, pisite :D
igraj 3x... imas plemena ako su jos dostupna, igrao sam to davno
djomla93 je napisao/la:
Igrao sam Ogame (dobra igra) ali mi je malo dosadila  
a travian mi je zarazna toliko igra, ali me pocinje nervirat sto je pmalo spora  ako imate jos sta za predlozit, pisite 
Ninja Kingdom na facebooku, imas svoje selo, razvijas, farmas, napadas, imas clanove, furka igra.

imperia online xD pravis,napadas,spijuniras...
Probaj sa ovom browser igricom http://www43.imperiaonline.org/,
Radnja se dešava u srednjem vijeku,imaš odabir između(nomada) ili(Imperijanaca),ako bi igrao kao početnk najbolje je da kreneš od nomada,jer su oni dosta jeftiniji,lakše održavat vojsku i odmah veči broj vojnika.Što se tiče Imperijanaca,onu su suprotni od nomada,dosta skuplja vojska, jača vojna snaga i odmah manji broj vojnika,ali nemora značit od zavisnosti ekonomije u svakom slučaju imaš sličnu igricu Travian-u. :D
Huh, i previse je takvih igrica brate.

Ako ti se igra nesto tipa fantazija, probaj Nemexiju. Imas speed servere i normalne.

Ako zelis da vodis jedan grad vjecno onda igraj Ikariam, imas servera na pretek.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.