Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Travian classic

126 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.01.2013. u 13:54

Evo ovako htio bih poceti igrati travian classic ali na koji god server hocu da se registrujem pise da je full, jel mi neko moze reci neki classic server koji nije full po mogucnosti nas ili engleski jezik i da nije privatni :)
Muhamed_032 je napisao/la:
http://ts3.travian.ba/
Kako se ne mozes ovdje reggat 
To nije classic server..

@ jovan Pa ako ne mozes da se regas znaci da su dosli natari tj.istekla je registracija i moras da sacekas da se zavrsi.

Otvaras temu da ti neko nadje za tebe neki server ? pff pa sam mozes to potraziti, odes na engleske servere vidis imali nekih classica ako nema znaci nema, onda odes ba,hr,rs vidis imali itd itd.. nisi valjda toliko glup..
Pa uprati kad ce pocet ponovo i pripremi se. Ako hoces da budes iole "bolji" igrac na travianu, moras pocet kad tek krene server i 24/7 but tu.
rat je napisao/la:
To nije classic server..

@ jovan Pa ako ne mozes da se regas znaci da su dosli natari tj.istekla je registracija i moras da sacekas da se zavrsi.

Otvaras temu da ti neko nadje za tebe neki server ? pff pa sam mozes to potraziti, odes na engleske servere vidis imali nekih classica ako nema znaci nema, onda odes ba,hr,rs vidis imali itd itd.. nisi valjda toliko glup..
Pogresan link sam mu dao    
rat je napisao/la:
To nije classic server..

gdje da nadjem kazem ti da sam gledao kazu da su serveri puni hocu reci kad kliknem da re registrujem kaze da je server pun
jovanftw je napisao/la:
gdje da nadjem kazem ti da sam gledao kazu da su serveri puni hocu reci kad kliknem da re registrujem kaze da je server pun
Nikad cuo za to da je neki server pun, msm nisam igrao zadnjih 2 godine travian od ove nove shit verzije, uglavnom nekako logicki ako nemos da se regas znaci nema mjesta i gotovo, jel to tesko bilo zakljuciti sam ? -_-
rat je napisao/la:
Nikad cuo za to da je neki server pun, msm nisam igrao zadnjih 2 godine travian od ove nove shit verzije, uglavnom nekako logicki ako nemos da se regas znaci nema mjesta i gotovo, jel to tesko bilo zakljuciti sam ? -_-
pa zato ja pitam jel ima neki server da nije pun nisi ti dobro shvatio sta sam ja pitao :)
Zar ti sam ne znas da nadjes server :S

Serveri pocinju i zavrsavaju, i ne mozes se uvijek reg. Obicni serveri taju po godinu dana, a 3x server po 3-4mjeseca ..
Izaberi zemlju dje bi voilo igrati i zeljeni server i vidi kada je poceo i moze li se prijaviti, nakon pocetka server moze da se prijavis cca. 30-ak dana .. Ako oces da igras kreni iz pocetka,a posto vidim da si pocetnik nije ti bitno kad ces se registrovati, vazno ti je da vjezbas.
POCETAK JE NAJBITINJI!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.