Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Travian tx3

60 pregleda · 4 odgovora · otvorena 18.11.2012. u 12:39

Pozz raja igra neko travian? igrao sam ja prije 3/4 mjeseca pa sam prestao, prestao sam zato sto sam negdje pogrijesio na serveru svaki sat koji sam dobijao resurse su me napadali znaci nikad nisam imao resursa.. Odlucim se vratit ponovo uzeo sam ovaj tx3 server prije 24 ili je 26 dana pa ako neko ima nekih savjeta nek ih kaze da ne pogrijesim opet :)
Tj. pljackali su te, otimali ti rese.. Moras vise biti online ako zelis fino da napredujes. Igrao sam ja travian i to ti je bukvalno 0-24 i naravno ne mozes sam nikako igrati, najmanje vas dvojica moraju.. Eto, to ti je moj licni savjet, pogotovo vezan za speed server

Lp
lotronja je napisao/la:
Tj. pljackali su te, otimali ti rese.. Moras vise biti online ako zelis fino da napredujes. Igrao sam ja travian i to ti je bukvalno 0-24 i naravno ne mozes sam nikako igrati, najmanje vas dvojica moraju.. Eto, to ti je moj licni savjet, pogotovo vezan za speed server

Lp
Bio sam ja aktivan brate ;) sigurno je server bio ostario a ja se rego :D naci cu jos jednog prijatelja za travian sigurno , al ja sam aktivan ko za petoricu hehe :D
SsKull je napisao/la:
Bio sam ja aktivan brate ;) sigurno je server bio ostario a ja se rego :D naci cu jos jednog prijatelja za travian sigurno , al ja sam aktivan ko za petoricu hehe :D
Ne bih rekao, ali sretno ti bilo... :)
Hvala... LOCK

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.