Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Samsung Galaxy S4 kopija

216 pregleda · 16 odgovora · otvorena 11.02.2014. u 18:26

poz ljudi, znači hoću da kupim telefon galaxy s4 ali je kopija. ima air view 5" zaslon sad me zanima kakav je telefon? da li je dobar, jel se pokvari brzo ili nešto, pitam one koji su imali možda taj telefon, ili vam je drug imao i slično. više o telefonu:

Android 4.2.2
5 incni display
wifi
1.3 ghz procesor x2
5 mpx kamera
GPS
512 mb ram
Smeće ne kupuj kopije nikad !

Edit: I 2Look takođe, mani se toga kupi nešto normalno:

360KM -> Motorola Moto G 8GB, zvijer !

Edit2: Ako ti je puno: Nokia Lumia 520/620 kao što ti awen reče   
smeće² (na kvadrat)
Nokia 520, opet 100 puta ponavljam. Best buy za 250 maraka.

Kakve ti koristi karakteristike kada je to sve to jako loše? Bog zna da li su to ikako prave karakteristike telefona.. Zaobilazi..
ja bi uzeo tu kopiju..imas ti i dobrih kopija..samo sto je kamera losa a taj telefon je dobar.
Ne kupuj kopiju nemoj biti budala.
Ja sam kupio Iphone,ispao mi je s' pola metra i nema ništa od njeg.
Za te pare kupi kakav mobitel da valja.
Moja preporuka
Nikad mi nije jasno kad neko oce da uzme kopiju.. Al ajde razumijem da ne znaju i da oce da budu ''bruku ludi likovi'' jer imaju S4, a u stvari imaju obicnu kantu, tj veliko smce koje svaki cas moze prestati sa radom.. A dok radi, ako uposte radi, ne funkcionise kako treba ..

Uzmes fino neki brendiran mob, ako ti budzet nije velik za orginalni S4.. Napisi koliko novaca bih izdvoio i nadjemo ti nesto najbolje, a da valja..
smece brate,512 rama sranje tesko,cak 1GB rama postaje malo
kopije ne kupuj nikad,imam lika na faxu kojeg svi zovemo gucci armani jer je teski peder koji samo kupuje kopije
S4,sat,majica hlače,men purse xD
sve lafo armani gucci itd haha
fuj ba
original S3 polovan i et
Meni bi tuga bilo dati za one kopije po piku lafo ajfon 5 zadnja kopija, s4 zadnja kopija a ovamo specs bolji moj s2+ 40 puta...

kopija svakog novog telefona = totalno da izvines sranje, gdje ce valjati kopija eto molim te. Radije uzmi originalne telefone tipa galaxy mini bar znas da je samsung a ne te neke lijeve marke kopija.
mersimthebody je napisao/la:
smece brate,512 rama sranje tesko,cak 1GB rama postaje malo
kopije ne kupuj nikad,imam lika na faxu kojeg svi zovemo gucci armani jer je teski peder koji samo kupuje kopije
S4,sat,majica hlače,men purse xD
sve lafo armani gucci itd haha
fuj ba
original S3 polovan i et
Po nicaZe kruze ti orginali kaze raja za se za 100KM obuce
patike,pantole,jakne,duxe po 20KM
Asmoday je napisao/la:
Nikad mi nije jasno kad neko oce da uzme kopiju.. Al ajde razumijem da ne znaju i da oce da budu ''bruku ludi likovi'' jer imaju S4, a u stvari imaju obicnu kantu, tj veliko smce koje svaki cas moze prestati sa radom.. A dok radi, ako uposte radi, ne funkcionise kako treba ..

Uzmes fino neki brendiran mob, ako ti budzet nije velik za orginalni S4.. Napisi koliko novaca bih izdvoio i nadjemo ti nesto najbolje, a da valja..
Platio bih najviše do jedno 200 KM.
Bezveze mu govorimo svi da ne valja kad će on opet po svom uraditi  
enduro_lover je napisao/la:
Platio bih najviše do jedno 200 KM.
hahah, pa cek znaci ti stvarno mislis da za 200KM mozes imati takvu kopiju, mislim mozes, ima i za nize, mozes i za 100km, sto ces bacati 200km, lakse ja baciti 100km, al ajd..

Ljudi za 200KM oce ful telfon -.- tj max 200km, nema sta, jbg

platices 200km sada, pokvarice se za mjesec dnana, pa ces opet uzeti nesto,, a za te pare mozes uzeti fin brendiran mob, al ne vrijedi se nervirati, kad sto kaze ovaj iznad mene, ti ces po svome, sta got ti neko reko.. i gtv
Preporučam alternativne brandove. Ja imam 1GB RAM, Quad Core, brz 2LooK smartphone. Samsung je sigurno bolji, ali mi nije potreban i bacio bih novce.Ne moramo svi nositi levi's, nike tj. nametnute provjerene brandove koji se reklamiraju na sva zvona. Ponosno sam uštedio par x100KM. Kod nas se misli da svaki mobitel mora biti Samsung. Jučer u kafiću me konobar pita: Jel ovo Vaš Samsung? A ja ponosno odgovaram, ovo nije Samsung i kad kažem brand još više ga zbunim, "2LooK".
Nisam rob marketinških prevara i prije ću bespotrebno misliti da su svi automobili kopija mercedesa.
http://www.promedia.ba/product/2look-quad-core-smartphone-2fon-2lgx05-s3-3g-gps-android-5-3
Nikad ne kupuj kopije, to je više kompleks što ne mogu nabaviti original, ali vjeruj da ti je bolje da kupis neki android koji je original nego kopiju S4, ma kakav god taj original bio :) Stari mi je naručio S5 u Bhtelecom a prije njega je imao S2 i vjeruj da je S2 mogao da pokreće sve aplikacije bez problema, tako da ako zelis da ga koristis zbog igrica i nekih aplikacija mozes i na S2 original :) Moj fon Xperia Ion ti mogu preporuciti, nisam imao nikakvih problema a uz to sve procese obavlja bez poteškoća :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.