Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

windows 7 stop working problemi

78 pregleda · 4 odgovora · otvorena 08.02.2014. u 22:14

pozzz sa ima

Koristim windows 7 64bit..na svakoj igrici koju instaliram stop working samo mi bf3 radi...probao sam rust igricu stop working..imam 2gb rama ddr3 1333mhz imo 4gb prodo zajebo se.. da nije do toga a nebi reko ?
hvali ti rama, ako si na 64bit probaj sa 32bit win 7 pa vidi..
Asmoday je napisao/la:
hvali ti rama, ako si na 64bit probaj sa 32bit win 7 pa vidi..
bas sam gledao task menager kad upalim rust dodje do 1.8gb rama i stop working a bf3 mi radi normalno :s
CFGLOWEAWP je napisao/la:
bas sam gledao task menager kad upalim rust dodje do 1.8gb rama i stop working a bf3 mi radi normalno :s
2 GB je jako malo što se tiče novijih operativnih sistema, sam OS uzme oko 700-800mb pa i više. Helem, može biti da je i do same igrice. Bolje da dobiješ not responding, nego da se računar restartuje. Nešto slično je i sa minecraftom, kada uzme previše sistemskih resursa, igrica se sama zaledi. Tako da je vrlo moguće do sistemskih resursa. Pogotovo ako je igra krekovana i šta ti ja znam.
Elysium je napisao/la:
2 GB je jako malo što se tiče novijih operativnih sistema, sam OS uzme oko 700-800mb pa i više. Helem, može biti da je i do same igrice. Bolje da dobiješ not responding, nego da se računar restartuje. Nešto slično je i sa minecraftom, kada uzme previše sistemskih resursa, igrica se sama zaledi. Tako da je vrlo moguće do sistemskih resursa. Pogotovo ako je igra krekovana i šta ti ja znam.
da krekovanu sam probao.

a bf3 je original

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.