Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa laptopom

58 pregleda · 2 odgovora · otvorena 06.02.2014. u 21:34

E pozdrav :)

Ovako, imam problem, pokrenem igricu cs 1.6 i ne bude mi slika preko cijelog ekrana, kucao sam u launch options, ali ne moze :S ..

I da, imam problem sa zvukom, rade slusalice sve nema sta, radi zvuk na laptopu, kad ukopcam zvucnike sve radi, ali u igrici ne radi zvuk .. Ako neko zna, molio bih za pomoc... Hvala unaprijed, slatki pozdravi :)
Jesi li probao povecati volume u konzoli, kada ukopcas zvucnik? Ako igras preko steama, kucaj u launch options -stretchaspect, ili provjeri u video da li ti je stiklirano run in a window, ako jeste odstikliraj. Mozda glupo ali, jesu li ispravni zvucnici sto posto? Negdje mozda gube kontakt, ne vidim razlog da radi sve ostalo osim njih.
fusion_ je napisao/la:
Jesi li probao povecati volume u konzoli, kada ukopcas zvucnik? Ako igras preko steama, kucaj u launch options -stretchaspect, ili provjeri u video da li ti je stiklirano run in a window, ako jeste odstikliraj. Mozda glupo ali, jesu li ispravni zvucnici sto posto? Negdje mozda gube kontakt, ne vidim razlog da radi sve ostalo osim njih.
Rade sad zvuk, samo sam rr laptop, probacu to ukucati u launch options, pa cemo vidjeti, javicu :) Hvala lijepo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.