Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ubistvo Ramiza Delalića Ćele

1.680 pregleda · 44 odgovora · otvorena 28.06.2007. u 11:22

Ramiz Delalić Ćelo, koji je pogođen s više hitaca ispaljenih iz vatrenog oružja u Odobašinoj ulici na broju 1. a u srijedu pola sata prije ponoći, preminuo je ubrzo nakon ranjavanja.

Delalić je bosanskohercegovačkoj javnosti poznat po sudskom procesu koji se protiv njega vodio u Kantonalnom sudu Sarajevo zbog ubistva Nikole Gardovića u martu 1992. na Baščaršiji.

(FENA)

Komentari ?
Sta ces...nista neocekivano .....igraju cs-a LIVE .. Ma to sve mafijaksa posla !!!
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=50795&Itemid=53
               BushIDo je napisao/la:
Jutros kada sam saznao nisam mogao da vjerujem :S
stvarno mi je zao.... :\'(

E kretenu maloumni veze ti nemaš...
               artofrolling je napisao/la:
Nekontam ja , ima neki celo bajramovic a i delalic

omg

Ovaj idol definitivno ! Ti ko da nezivish u ovom svijetu!
btw.. sta ces,,,, samo pitanje vremena je bilo ...
sta je tebi zao idiote , sve su to govna crkli sad svi redom
               lotdogz je napisao/la:
sta je tebi zao idiote , sve su to govna crkli sad svi redom

potpis .. z*** njih citav svijet strahuje .. kako ih nece neka bomba zahvatiti ... ili nesh drugo
ispusio foruo. ..

mislio je da je lood , i da nema ludjeg od njega , a widim da nema
               moKe je napisao/la:
E kretenu maloumni veze ti nemaš...

Al pazi mu sada posta... jbfa mafija sve...hahaha ...a jutros ne moze da vjeruje koliko mu je zao !! n1 si ....
               SKAKAVAC4 je napisao/la:
DEBILI STA VI ZNATE....NIJE UOPSTE ON UBIJO SRPSKOG SVATA,****m im familiju ko gad ga je UBIO...RAMIZ DELALIC CHELO JE BIO Hadzija i dobar covjek u DUSHI...

cuj ovog levata
Covijek je mlad umro ! imao je oko 42Godine. Jebiga Mafia je Mafia nemozesh ti nista protiv toga !

btw . . . Rekla policija da su mu nasli u autu u gepeku 15000km

RIP
               SKAKAVAC4 je napisao/la:
DEBILI STA VI ZNATE....NIJE UOPSTE ON UBIJO SRPSKOG SVATA,****m im familiju ko gad ga je UBIO...RAMIZ DELALIC CHELO JE BIO Hadzija i dobar covjek u DUSHI...

nabije ti ga delalic ako je tako dobar trebo si ga voditi dok nije hawrekno da ti pere sudze kuci nabije te on
samo malo ramiz delalic i ismet bajramovic nije isti cova zar ne?
               tearmAN je napisao/la:
samo malo ramiz delalic i ismet bajramovic nije isti cova zar ne?

nisu ba razliciti likowi , bawe se istim poslom owaj se wishe newabi otisio u dzehenem
RAMIZ DELALIC _ RESPECT a svi koji misle suprotno su maloumni debili i mogu mi se napusiti qurca
               zOnicwOw~ je napisao/la:
i just want to say svak dobije sta je zasluzio....

Potpis , vjerovatno je tako.
Eh ovako maloumnici koji neznate nista,djeco retardirana idite igrajte igirca,reci cu par rijeci.
Bio je komadan u armiji BIH,bio je dobar covjek borio se za odbranu BIH i Sarajeva,usudzen za ubistvo to je jos neraspitano,to da se bavio poslije rata kriminalom je tacno,moze biti da je ubijen od strane mafije i od strane policije,jer je trebao ici u HAG za zlocine i mogao povaliti x "politicara" danasnjih,debilna djeco nepisite nista kad neznate !!!!!!!!!!!!
               zOnicwOw~ je napisao/la:
i just want to say svak dobije sta je zasluzio....

ladno si im dobro reko druze

Ma joj taj je bio kriminalac koliko sam cuo, verovatno ga je mafia neka ubila. Mada kad bi on otisao u zatvor i propjevao vjerovatno bi nekoliko danasnjih politicara cinkao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.