Da li postoji način da se jednom zauvijek riješiš spama u inboxu? Primjera radi ovaj novi market.ba znači brate, posjetio stranicu nisam nijednom, oni već poslali advert kako je otvoren novi market.ba
Tako je i sa mnogobrojnim drugim stranicama, što me stvarno nervira.
Znam za fazon da se koristi par email adresa, jedna za privatni email, druga za paypal i šta ja znam.. Ali baš sam prije par mjeseci napravio obični mejl, čisto da provjerim. Nigdje nisam napravio akaunt na webu na tim popularnim stranicama, ali ono opet dolazi, dođe nekad u inbox, nekad u spam, blokiram primjera radi na .hotmail servisu, ali ono opet dolazi
Mrsko mi vazda klikati na unsubscribe, valjda nisam jedini kome to smeta? Šta vi koristite za zaštitu? Koji email host koristite? Ja primjera radi koristim .gmail, i on je u većini slučajeva u prednosti nad hotmailom, slabo dolazi spam mejla, ali opet dolazi.
Znači, ako vam nije mrsko, u par crta, da li se vama isto dešava? Eto neka simple diskusija, rješenja za ovo vjerujem da nema, jer sam probavao sve i svašta "naravno, nikakve programe nisam koristio, barem one što nisu poznati i provjereni" a inače jako puno pažnje posvetim internetu, cookijima i šta ja znam. Nemoš biti pametan ali nikako.
Offtopic jedan, ukucajte vaše puno ime i prezime na google.com, google.ba i možda se iznenadite rezultatima.
Tako je i sa mnogobrojnim drugim stranicama, što me stvarno nervira.Znam za fazon da se koristi par email adresa, jedna za privatni email, druga za paypal i šta ja znam.. Ali baš sam prije par mjeseci napravio obični mejl, čisto da provjerim. Nigdje nisam napravio akaunt na webu na tim popularnim stranicama, ali ono opet dolazi, dođe nekad u inbox, nekad u spam, blokiram primjera radi na .hotmail servisu, ali ono opet dolazi
Mrsko mi vazda klikati na unsubscribe, valjda nisam jedini kome to smeta? Šta vi koristite za zaštitu? Koji email host koristite? Ja primjera radi koristim .gmail, i on je u većini slučajeva u prednosti nad hotmailom, slabo dolazi spam mejla, ali opet dolazi.
Znači, ako vam nije mrsko, u par crta, da li se vama isto dešava? Eto neka simple diskusija, rješenja za ovo vjerujem da nema, jer sam probavao sve i svašta "naravno, nikakve programe nisam koristio, barem one što nisu poznati i provjereni" a inače jako puno pažnje posvetim internetu, cookijima i šta ja znam. Nemoš biti pametan ali nikako.
Offtopic jedan, ukucajte vaše puno ime i prezime na google.com, google.ba i možda se iznenadite rezultatima.