DZAVID je napisao/la:
Pa jel ti razmisliš o tome što ćeš napisati?
Ko se vraća? Gdje nalaziš te podatke? U glavnom stožeru SDA?
Niko od onih koje znam,a prešli su sa BH Telecoma, se nije vratio njima. Ko je ima imalo mozga do sad je na privatnim provajderima. To što su neki ljudi zadrti i furaju neki patriotizam ne znači da je BH Telecom dobar (nije nikako). Izgleda da ta gospoda još uvijek konta da je ovo 2000a godina i da će raja uvijek trčati državnim firmama. Hoćeš da odemo na priču o BH Telecomovim optičkim kablovima (kojih skoro nema). Oćeš da pričamo o BH Telecomovima serverima?
Bolan, prihvati već jednom da BH Telecom propada. Samo kompletan idiot može trpiti njihovu politiku i uslugu koju nude.
Na kraju krajeva, daj mi svoj speedtest rezultat. I ne pričaj o stabilnosti konekcije molim te. BH Telecom sa svojom tehnologijom i kablovima ne može imati stabilniji link od kompanije čija usluga zadovoljova sve EU standarde (Da, ciljam na Telemach).
http://www.speedtest.net/my-result/32175966
Izvoli
Prije nego što se počne sa "glupostima", neke se stvari pročitaju. Prelistaj klix forum i general teme o provajderima pa vidi šta ljudi govore

A i iz okoline znam bar 5 ljudi koji su prešli sa Telemacha na BH Telecom(koristili BH Telecom, pa prešli na Telemach - bilo nezadovoljni uslugama, i vratili se na BH Telecom).
Propada ? Godišnji profit takvo nešto ne govori

Takve firme, ako si išta naučio, ne mogu propasti. Kakvu uslugu trpim ? Stabilnu konekciju koja padne jedanput u godini dana ? Kad saberem sve probleme koje imaju Telemach korisnici, taj broj je daleko veći nego onaj kod BH Telecom korisnika(naravno, uzmimo u obzir broj korisnika jedne i druge strane).
Svako malo sam vani i ne čujem od njemačke djece da iko spominje Telemach ?
Ti možeš negirati, ali ljudi prelaze sa BH Telecom-a samo zbog visokih cijena - drugih razloga nema

A evo ti gore iznad i pokazatelj ovoga

)
A u neke stvari moraš biti upućen da bi pričao o njima, a ne da prenosiš priče od nekih "provjerenih izvora" i "bliskih
suradnika"
Ovo ionako ničem ne vodi. Čekamo skileta ili nekog iz Logosofta da i oni kažu svoj dio. Jednostavno takva je tema. Svako koristi ono što mu je pristupačno i ono što njemu odgovara tj. njegovim potrebama.