Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Intervju vol.1 skile

787 pregleda · 24 odgovora · otvorena 03.01.2014. u 00:43

Poštovanje i pozdrav IF-ovci,

Prvo bih Vam svima poželio sretnu novu godinu i sve najbolje u njoj.

Odluceno je da dođe do realizacije ovog projekta, kao što možete vidjeti prva osoba koja će biti intevjuirana je naš dragi admin skile....

i tako je isao pocetak teme u dijelu foruma za IF clanove.

Ovaj put zelim da pozdravim clanove ostatka foruma i nakon konsultacija sa ostalim memberima da vam omogucim da i Vi postavite pitanja skile-tu.

Ovo je prilika da se pokazete i da pokazete da sam pogrijesio kad sam vas izostavio iz ovog dijela realizacije projekta.
Volio bih mnogo kada bi me ubijedili da sam pogrijesio i kada bi na ovoj temi pisali konkretna pitanja bez nekih djecijih nebuloza i pitanja tipa: "sto si me banovao? "..... i tako dalje.

Na ovoj temi ce te pisati pitanja koja bi zeljeli da postavite skile-tu. Odmah da Vam kazem, nece sva pitanja biti postavljenja njemu, odnosno ona ce se filtrirati i uredjivati po potrebi. Nakon toga ce doticni odgovoriti na pitanja i odgovori ce biti postavljeni u obliku vijesti.

Projekt je planiran kao reinkarnacija bivseg reloaded-ovog projekta. Intervjue mozete naci na profilu: http://gamers.ba/profil/relo .

Pokazite se!

IF-ovci koji su vec postavili pitanje na temi prije ne moraju ga postavljati i na ovojm jer ce ona tema ostati.

Ova tema će biti tu 5 dana i ovim putem Vas molim da svi uzmete ucesce u ovom projektu.

Sve prijedloge, i ostale stvari mi možete poslati porukom, pogotovo ako sam nesto zaboravio napomenuti.
hpk3o0 je napisao/la:
Šta je sa vama? Pa jel vas iskreno stid pitanja, komentara, spama?

Ne znam samo zašto sada evo jedna fina ideja, intervju okej, zašto je prazna? Zašto smarate na temi rad administracije, a kad se neka tema otvori ništa posebno u njoj?

Zar je problem pitati nešto normalno? Neko pitanje na koje se može dati odgovor?

Pa ja sam id 70k pa mene je stid vas, samo znate spamati i ništa više.

Čuj bodeš li se u venu, hej moj sine, kako te nije stid postaviti ovo pitanje? Kad je bila tema u IFU meni je bilo krivo što je postavljena u IFU, a vidi sad ovo, sada povlačim ono što sam pitao u IFU. Smješno.

Da je prijašnja administracija, ti ne bi sa bana silazio.
Sta je to skile pa da ga bude stid mu postavit ovo pitanje 

Mozda se covjek i bode, s kim sve ovdje posla ima ne bih mu mogao zamjeriti.
Logov'o sam se samo zbog ovog, reko haj' da i ja postavim neko wanna be pametno pitanje.

1.) Kako ti ne idu na ku**c neodgojena dječurlija koja te smaraju 24h dnevno kako je gamers u ku**u, a ti isti nisu u stanju napisati post duži od 2 rečenice a da on ne sadrži neki glupi wanna be gangsta fazon zbog kojeg se čovjek postidi što udiše isti vazduh kao i oni?

2.) Novi moderatori, same shit. Šta dalje?
Trenunto, imal iko na ovom sajtu koji je iznad tebe msm po poziciji  ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.