Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NVIDIA GeForce Dota 2 online kup

579 pregleda · 15 odgovora · otvorena 20.12.2013. u 16:12

ESL Balkans organizira 1on1 turnir u Dota 2.

O turniru:
Turnir se sastoji od 4 kvalifikacijska kupa iz kojih prva 2 prolaze u finale ESL Balkans regije. Prvi igrač regionalnog finala osvaja NVIDIA GeForce GTX 760 grafičku karticu i uz to prva 3 igrača osvajaju prolaz u veliko finale gdje će se boriti protiv najboljih igrača iz drugih regija za ukupni novčani nagradni fond od 1,500 dolara.

Tko može sudjelovati:
Sudjelovati mogu svi igrači iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Svaki kvalifikacijski kup za početak je namješten za 32 igrača no prema potrebi može se smanjiti ili povećati. Svi kupovi igraju se po single elimination sistemu, sa best of 3 mečevima.

1. kvalifikacijski kup:
Datum: 29.12.2013. - prijave do: 29.12.2013, 18:30

Mode: Single Elimination | BO3 | 1on1

Linkovi: Naslovna stranica turnira | Kako se registrirati na ESL-u | Kako upisati svoj Dota 2 SteamID | Pravila (ista će vrijediti i za ostale kupove)

Support: IRC | Support tiket

Nagrade:
1. prolaz u finale ESL Balkans kvalifikacija
2. prolaz u finale ESL Balkans kvalifikacija
3. 1 mjesec ESL Premium Account

Divi Miroslava, jos se ovim bavis? 
SILVERINYO je napisao/la:
Ili je do gamersa ili je do tvojih linkova ...

http://pokit.org/get/?bda1fa8ea2bce01033b5f54844be1bd1.jpg
Nije dobro linkove napisao..

Ispravljeno.
evo mi graficke 
nighty1zhe je napisao/la:
evo mi graficke 
mislis eto MENI graficke, ipak sam ja koordinator 

sala na stranu, gl hf svim memberima sa gamersa koji budu ucestvovali ! 
evo mi graficke 
Ma vidimo se u finalu 
evo mi graficke :D
pa raspitaj se sta se dobija za drugo mjesto :D
vLexinho je napisao/la:
mislis eto MENI graficke, ipak sam ja koordinator 

sala na stranu, gl hf svim memberima sa gamersa koji budu ucestvovali ! 
prijavio se 

btw. ukoliko neko ne prodje u 1. kvalifikacijskom krugu, je li ima pravo da se prijavi na ostalim, da pokusa opet?

i da, graficku dobija ustvari ko? grand final (mec za 1500$) je ustvari nakon ovog finala 8. februara, kada ce oni izabrati po 3 najbolja igraca iz svake drzave i ona organizovati taj kao grand final koji pocinje 12. februara? a graficku dobija pobjednik finala 8. februara?
Nisam još stigao napisat tu vijest, pokušati ću sutra, ali ukratko:

Svaki igrač smije se prijaviti i igrati u više kupova osim prva 2 igrača koji su svojim plasmanom osvojili ulaz u finale Hrvatskih kvalifikacija.

Znači svatko ima minimalno 4 pokušaja za doći do regionalnog finala.
mojsije je napisao/la:
Nisam još stigao napisat tu vijest, pokušati ću sutra, ali ukratko:

Svaki igrač smije se prijaviti i igrati u više kupova osim prva 2 igrača koji su svojim plasmanom osvojili ulaz u finale Hrvatskih kvalifikacija.

Znači svatko ima minimalno 4 pokušaja za doći do regionalnog finala.
btw. sto niste isli na TI3 1v1 pravila, jer je malo bezveze da nema crow bottle, runa itd 
btw. sto niste isli na TI3 1v1 pravila, jer je malo bezveze da nema crow bottle, runa itd 
Sta ce ti bottle crow. Bilo bi predosadno sa tim.
VioleN je napisao/la:
Sta ce ti bottle crow. Bilo bi predosadno sa tim.
bilo bi zanimljivije, ili barem da nema bottle crow, a da imaju rune, pa ko uhvati runu njegova 
bilo bi zanimljivije, ili barem da nema bottle crow, a da imaju rune, pa ko uhvati runu njegova 
Kako zanimljivije, ne bi nikad niko nikoga ubio.
Otvoren je slijedeći NVIDIA GeForce Dota 2 kvalifikacijski kup. Više informacija možete pročitati na slijedećem linku:

http://www.esl.eu/balkans/dota2/nvidia_cup/news/235024/NVIDIA-GeForce-2nd-qualification-cup/

Sudjelovati smiju svi koji su sudjelovali i u 1. kvalifikacijskom kupu izuzev osvajača prvog i drugog mjesta.

Prijave su na ovom linku:

http://www.esl.eu/balkans/dota2/nvidia_cup/qualifier_cup_2/signup/

Također, dodan je i zahtjev da se upiše ispravan Steam kontakt na vaš ESL profil kako bi se olakšalo pronalaženje protivnika za vrijeme meča.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.