Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.Ba SAMP

420 pregleda · 25 odgovora · otvorena 17.12.2013. u 22:37

Znam da sam već jednom davno otvarao temu u vezi Gamers.Ba SA:MP servera. Ali me sada stvarno interesuje da li je administracija GBA portala zainteresovana da ponovo otvorim server.

Ja sam već počeo skriptati tako da je gotovo oko 50-60% skripte i ima mnogo dinamičnih sistema tj. administraciji servera je omogućeno da sve kreiraju IG kao što su kuće, bankomati, firme, stanovi, vikendice, hoteli...

Trenutno radimo da se i bande mogu kreirati IG ali ako nam to ne uspije neće biti neki veliki problem. Što se uopšteno servera tiče ima mnogo stvari koje će vam se dopsati(da ne nabrajam sad da ne ispadne reklamiram server).

U biti, razmotrite ovaj moj prijedlog pa mi u što kraćem roku javite da li ste zainteresovani ili ne. Također, ako se ovo odobri tj. ako se ovaj prijedlog usvoji počet' ćemo i razmatrat ideje, vaše ideje, koje bi pomogle da uljepšamo ovaj server što je više moguće.

Lijepo Pozdrav!
To bi bilo vrh,ali nema nas ovdje puno SAMPaša...
Nisam neki SAMPas bio poceo davno nekad igrao mozda 5-6 mj i prestao, ali kad bi se otvorio gba srw vjerovatno bi poceo malo igrat 
Ma skupilo bi se valjda. Igrali ih je puno na starom Gba. Potrudili bi se da im se skripta svidi i da opet dođu da igraju :)
Kad bi se otvorio g.ba samp i ja bi vjerovatno poceo da igram
Joj kad se sjetim g.ba samp servera kako sam no lajfo, po cijeli dan bila raja do jaja
Ja se planiram vratit aktivnom igranju SA:MPa tako da sam zainteresiran sa pravom skriptom normala 
ja sam samp igram nekih godinu..a igrao sam samo zbog pucanja..dm... ne volim rp igrat...jer vecina igraca voli samo da puca druge ..imao sam klan svoj bilo nas je oko 10 :D na ts zezancije itd .
CFGLOWEAWP je napisao/la:
ja sam samp igram nekih godinu..a igrao sam samo zbog pucanja..dm... ne volim rp igrat...jer vecina igraca voli samo da puca druge ..imao sam klan svoj bilo nas je oko 10  na ts zezancije itd .
Ti serveri na balkanu nikada ne uspjevaju. Jedino RP, vidio sam dosta onih DD/DM servera na balkanu za 2 min propadaju.
icco22 je napisao/la:
Ti serveri na balkanu nikada ne uspjevaju. Jedino RP, vidio sam dosta onih DD/DM servera na balkanu za 2 min propadaju.
ljudi otvaraju samo zbog para doniranja boli briga za server..tako je bilo na ovom sto sam igrao ja.....cim su igraci bili puni para zatvorio server ne donira niko ...bilo je oko
300 igraca..rp je server ali samo se pucalo po serveru..
ljudi otvaraju samo zbog para doniranja boli briga za server..tako je bilo na ovom sto sam igrao ja.....cim su igraci bili puni para zatvorio server ne donira niko ...bilo je oko
Ma to su retard serveri nema nekoga roleplaya. Bilo bi super kad bi organizirali bar neki roleplay bez pretjeranoga DMa i naglašavanja RPanja supermena, da gangovi RPaju na engleskom. Ja se trudim otvarat ovih dana teme za roleplay raznih situacija.
nebi bilo lose otvoriti samp server, samo pazi izgled textdrawova, lepo dizajniraj, a ne kao danasnja djeca -.-

inace posto je g.ba dosta poznat, preporucujem da bude hard play server, svaki non rp da se kaznjava  

ako treba pomoc tu sam.. GL^^
Baš radi takvih servera i takvih debila od vlasnika servera koje zanimaju samo donacije,Balkanska SAMP scena propada!
Samo gledaju idioti da prodaju admine i helpera za 1-2 km.

Jadno, jadno  
vecAAA je napisao/la:
Baš radi takvih servera i takvih debila od vlasnika servera koje zanimaju samo donacije,Balkanska SAMP scena propada!
Samo gledaju idioti da prodaju admine i helpera za 1-2 km.

Jadno, jadno  :r
pa to ovaj sto je drzo server ide na fakultet ..zaposlio admine jadne da rade na srv...skriptu jes dobro uradio zato su i uplacivali..uglavnom ova djeca do 13-14 godina..kojima su igrice sve..u zivotu
Zar mora biti server modovan? Zar se ne može igrati vanilla uz neke postavke "skriptice osnovne"    

A ne gurati neke stvari koje nemaju logike    
Postavio bih slike kako server trenutno izgleda ali neću, jer će iz administracije smatrati da reklamiram.

UGLAVNOM INTERESUJE ME DA LI JE ADMINISTRACIJA SLOŽNA S OVIM PRIJEDLOGOM :)
Ja bi igrao jedino ako bi auta bila realna cijena kao na jednom server sultran 130k max,uranus 80k onaj kako se zove brzi ko ferari 200k i tako helikopter 220k a ne lupe sultan 1m pa igras 5 godina da skupis pare da kupis..Ovako ce i vise igraca biti ako tako bude ja igram i stalan sam..
Znaci i kuce u selu mala kuca 50-60k najveca 350k tako nesto ne 500k 1m to se igraju sa cjenama a plate male i od posla malo dobijas..
igrao sam MTA jedno vrijeme :D drama raja bila , stranci al ono ekipa :D igrao sam jedno 2 mjeseca pa mi je dosadilo :D taman skupio novca za dobar auto motor i mali stancic i dosadilo mi :D al mozda kad bi bio g.ba mozda bi opet poceo igrat ^^
Igrao SAMP oko 2 godine na Noo*** jedan od boljih RP servera ali na žalost vlasnika samo interesuju pare.

I ja bih počeo igrati.
Ko kaže da nema SAMPera ?  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.